Libnet.ro
UNICEF

20:15

Daniel Constantin a blocat conturile ALDE; sumele nu pot fi folosite pana la solutionarea juridica a conflictului

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin a blocat conturile ALDE; sumele nu pot fi folosite pana la solutionarea juridica a conflictului

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formatiunii dupa ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic si demiterea sa din Guvern, urmand ca sumele sa nu poata fi accesate pana la clarificarea in instanta a situatiei, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin a blocat conturile ALDE. Sumele nu pot fi folosite pana la solutionarea juridica a conflictului

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formatiunii dupa ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic si demiterea sa din Guvern, urmand ca sumele sa nu poata fi accesate pana la clarificarea in instanta a situatiei.

Daniel Constantin a blocat conturile ALDE

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formatiunii dupa ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic si demiterea sa din Guvern, urmand ca sumele sa nu poata fi accesate pana la clarificarea in instanta a situatiei.

Daniel Constantin a blocat conturile ALDE (VIDEO)

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a blocat conturile formatiunii politice, dupa ce conducerea a decis retragerea sprijinului politic si demiterea sa din partid, informeaza news. ro. Constantin a notificat.

Daniel Constantin a blocat conturile ALDE, dupa ce partidul a decis sa-i retraga sprijinul politic si sa-l excluda din Guvern

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile partidului, dupa ce conducerea ALDE a decis sa-i retraga sprijinul politic si sa-l demita din Guvern.

Daniel Constantin a blocat fondurile ALDE

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formatiunii dupa ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic si demiterea sa din Guvern, urmand ca sumele sa nu poata fi accesate.

Calin Popescu Tariceanu: Daniel Constantin a incercat sa blocheze conturile ALDE. Eu, ca presedinte al partidului, nu ma ocup de conturi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca Daniel Constantin, care detine si el functia de co-presedinte al ALDE, a incercat sa blocheze conturile ALDE, el adaugand ca nu se ocupa de conturile formatiunii, dar evitand sa spuna daca are acces acum la acestea.

Daniel Constantin, bilant la final de mandat la Ministerul Mediului: Principala problema identificata este salarizarea foarte slaba a personalului

Fostul ministru al Mediului, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca salarizarea personalului din Minister este cea mai mare problema identificata la preluarea mandatului, in urma cu trei luni.

Iohannis a semnat decretele pentru revocarea din functii a lui Daniel Constantin si pentru inlocuirea sa cu Gratiela Gavrilescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare din functia de vicepremier si Ministru al Mediului a lui Daniel Constantin, dar si decretul de numire a Gratielei Gavrilescu in aceste.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru revocarea din functie a lui Daniel Constantin si inlocuirea sa cu Gratiela Gavrilescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele pentru revocarea din functia de vicepriministru si ministru al mediului a lui Daniel Constantin si numirea Gratielei-Leocadia Gavrilescu in locul acestuia.

Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin si inlocuirea lui cu Gratiela Gavrilescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru revocarea lui Daniel Constantin din functia de viceprim-ministru si ministru al Mediului si numirea Gratielei-Leocadia Gavrilescu in locul acestuia, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )