Libnet.ro
UNICEF

10:15

Daniel Daianu, despre Romania si Uniunea Bancara

Adevărul Adevărul,
Daniel Daianu, despre Romania si Uniunea Bancara

Uniunea Bancara este vazuta ca modalitatea de a rupe spirala infernala intre criza datoriilor suverane si criza bancara. continuă pe Adevărul

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )