Libnet.ro
UNICEF

01:05

David Beckham, implicat intr-un accident usor in Beverly Hills

B1 B1,
David Beckham, implicat intr-un accident usor in Beverly Hills

Fostul capitan al nationalei Angliei,David Beckham, a fost implicat intr-un accident usor in Los Angeles, vineri, cand masina sa a fost lovita de un alt autoturism. Beckham se afla in masina alaturi de. continuă pe B1

FOTO David Beckham, implicat intr-un accident rutier. Fiul sau era pe locul din dreapta

David Beckham a fost protagonistul unui episod mai putin fericit, dupa ce a provocat un accident auto chiar in fata resedintei sale, din Beverly Hills.

FOTO David Beckham, implicat intr-un accident rutier. Fiul lui era pe locul din dreapta

David Beckham a fost protagonistul unui episod mai putin fericit, dupa ce a provocat un accident auto chiar in fata resedintei sale, din Beverly Hills.

David Beckham, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

David Beckham a fost implicat intr-un incident rutier in Los Angeles, conform Sky News. Masina in care se afla fotbalistul, un Range Rover, s-a tamponat cu un autoturism Acura. Din fotografiile publicate.

Fotbalistul Raul Rusescu a fost implicat intr-un accident de masina: Nimeni nu a fost ranit

Fotbalistul roman Raul Rusescu a fost implicat intr-un accident rutier in Spania, alaturi de doi coechipieri ai acestuia de la FC Servilla, scrie presa iberica. Masina la bordul careia se aflau cei trei.

Raul Rusescu, implicat intr-un accident de circulatie in Spania

Raul Rusescu s-a aflat in masina in timpul unui accident rutier minor, sambata, in Spania.

Raul Rusescu, implicat intr-un accident rutier: Nimeni nu a fost ranit

Raul Rusescu si doi coechipieri ai acestuia de la FC Sevilla, Jairo Samperio si Figuieras, au fost implicati intr-un accident rutier, informeaza presa iberica. Masina in care se gaseau cei trei fotbalisti s-a tamponat cu un alt autoturism - nicio persoana nu a fost ranita.

FOTO Raul Rusescu, implicat intr-un accident auto

Raul Rusescu nu joaca la Sevilla, dar are parte de destule emotii. Ieri dupa-amiaza a tras o sperietura alaturi de alti doi colegi, Jairo Samperio si Figuieras.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident rutier, in timp ce se aflau in misiune

Doi politisti din Husi, judetul Vaslui, au murit, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut in timp ce se aflau in misiune. Soferul unei autoutilitare care circula pe sensul opus a incercat sa evite un.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina. Traficul rutier s-a reluat.

Doi politisti au murit intr-un accident de masina, pe DN24, in judetul Vaslui, transmite B1. Masina in care se aflau politistii a fost lovita de un alt autoturism, al carui sofer incerca sa evite un animal care se afla pe strada. Traficul rutier pe DN24 a fost blocat pana in jurul orei 07. 30, arata informatiile Centrului Infotrafic. Stire in curs de actualizare.

UPDATE. Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina.

Doi politisti din Vaslui au murit, joi, intr-un accident rutier, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o autoutilitara de transport paine, in Muntenii de Jos, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 24 Vaslui-Barlad, dupa ce soferul unei autoutilitare a incercat sa evite o vaca aparuta pe sosea si a intrat pe contrasens, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub. Dupa ce a lovit animalul cu partea laterala a masinii, soferul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )