Libnet.ro
UNICEF

10:30

Decanul Facultatii de Teologie din Cluj, despre exmatricularea Elenei Udrea: Nu s-a prezentat la niciun examen

Adevărul Adevărul,
Decanul Facultatii de Teologie din Cluj, despre exmatricularea Elenei Udrea: Nu s-a prezentat la niciun examen

Vasile Stanciu, decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca, a explicat motivele pentru care Elena Udrea a fost exmatriculata de la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, unde se inscrisese in 2016. continuă pe Adevărul

IMAGINI INUMANE! Un caine, LEGAT de un TAXI care merge pe strazile din Cluj-Napoca (FOTO, VIDEO)

Un video in care un caine este legat de un taxi aflat in miscare pe strazile din Cluj-Napocaa devenit viral, dupa ce a fost postat pe Facebook. Adunity_76196 Mara Marginean a scris pe Facebook,.

Reforma Fiscala, Statul Paralel - asa ceva nu exista / Ministrul Educatiei imi aminteste de Marian Vanghelie, citind meniul de Revelion - interviu cu Decanul Facultatii de Litere Bucuresti, Emil Ionescu

Limba romana folosita toxic da Statul Paralel si Reforme precum cea Fiscala sau a Justitiei. De ce? Sunt cuvinte fara acoperire in realitate. Asta-i limba folosita ideologic si, nesanctionata la timp, poate conduce la totalitarism. Precum in comunism sau in Ungaria de astazi. O alta lectie venita din partea lui Emil Ionescu, Decanul de la Litere Bucuresti se refera la limba romana, prost vorbita. Ministrii se ascund in spatele emotiei. In fapt, e o crunta incompetenta lingvistica. Crezand in statul lor paralel, in propria minciuna, si fiind incapabili sa foloseasca adecvat limba romana, ministrii nu pot conduce adecvat o Romanie. Este Perspektiva unui profesor de limba romana, decanul Emil Ionescu.

Tanar din Cluj, batut si umilit de fata cu fosta iubita. Este incredibil cum s-a terminat totul

Un tanar de 24 de ani din comuna clujeana Moldovenesti, a fost batut si batjocorit luni, 5 februarie, de alti doi barbati. Agresorii ar fi adus-o si pe iubita tanarului, cu care acesta se certase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )