Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deficitul comercial a explodat in primul semestru: 5,84 miliarde euro, in crestere cu 30,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

România Liberă România Liberă,
Deficitul comercial a explodat in primul semestru: 5,84 miliarde euro, in crestere cu 30,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primul semestru, deficitul comercial a fost de 5,84 miliarde euro, in crestere cu 30,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata ultimele date ale INS. continuă pe România Liberă

Deficitul comercial a explodat in primul semestru: 5,84 miliarde euro, in crestere cu 30,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut

In primul semestru, deficitul comercial a fost de 5,84 miliarde euro, in crestere cu 30,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata ultimele date ale INS.

Deficitul comercial se adanceste puternic. Exporturile au urcat cu 2,5%, in timp ce importurile au avansat cu 14,2%

Exporturile de marfuri romanesti au avansat in iunie cu 2,5%, pana la 5,07 miliarde euro, ritm mult incetinit fata de cel inregistrat in luna mai, in timp ce importurile au continuat sa creasca in ritm sustinut, adancind semnificativ deficitul comercial al tarii, arata datele preliminare publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Profitul net al UniCredit Bank a scazut cu 0,3% in primul semestru al anului

UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 225,2 milioane de lei in primul semestru din 2017, in scadere cu 0,3% comparand cu aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui raport al bancii remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Surse: Monte dei Paschi a avut pierderi de peste 3 miliarde de euro, in primul semestru

Banca Monte dei Paschi di Siena SpA va raporta, pentru primele sase luni din 2017, o pierdere de peste 3 miliarde de euro 3,5 miliarde de dolari), din cauza provizioanelor pe care a trebuit sa le constituie pentru acoperirea creditelor neperformante, anunta cotidianul german Borsen-Zeitung, citand surse bancare.

Siegfried Muresan, dupa ce deficitul comercial al Romaniei acrescut cu 30%: Efectele negative se vor simti in buzunarul fiecarui roman

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan crede ca, dupa ce deficitul economic al Romaniei a crescut, preturile bunurilor de consum nu vor putea fi tinute la nesfarsit la un nivel scazut prin masuri guvernamentale populiste, iar importurile vor pune presiune pe puterea de cumparare a romanilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )