Libnet.ro
UNICEF

07:30

Denis Alibec, vanat de mai multe cluburi din Europa. Reactia lui Gigi Becali

B1 B1,
Denis Alibec, vanat de mai multe cluburi din Europa. Reactia lui Gigi Becali

Denis Alibec este vanat de mai multe cluburi importante, dar Gigi Becali considera ca nu este inca momentul sa il vanda, informeaza prosport. ro. Alibec a avut din nou un sezon. continuă pe B1

Trafic ingreunat din cauza zapezii pe mai multe drumuri din tara. Un camion a ramas blocat in nameti in Covasna

UPDATE:Ninsoarea a revenit in cursul noptii de joi spre vineri in Pasul Tihuta, ce leaga judetele Bistrita-Nasaud si Suceava prin DN 17, drumarii fiind nevoiti sa intervina cu material.

Nou atac terorist: Un camion a intrat in mare viteza in multimea aflata in Stockholm. Mai multe persoane ranite, cel putin 3 morti (FOTO, VIDEO)

Un camion a intrat in plin in multimea adunata intr-o piata din centrul Stockholmului, Suedia. Politia anunta ca sunt mai multe persoane ranite, iar un post local de radio sustine ca ar fi ce.

Momente de groaza intr-un mall din Franta. Un barbat a tras mai multe focuri de arma si a strigat Allah Akbar!

Clientii unui centru comercial din Franta au trecut miercuri prin momente de groaza. Un barbat inarmat a intrat intr-un supermarket din orasul Saint-Herblain si a tras mai multe focuri in aer,.

Patronul unui bar de striptease din Craiova, retinut pentru trafic de minori. A obligat mai multe tinere sa se prostituteze

Laurentiu Capotesecu Patatu) a fost retinut alaturi de alte trei persoane de procurorii DIICOT-Craiova. Suspectii sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania.

Patronul unui bar de striptease din Craiova, retinut pentru trafic de minori. A obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania

Laurentiu Capotesecu Patatu) a fost retinut alaturi de alte trei persoane de procurorii DIICOT-Craiova. Suspectii sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Spania.

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

Documentaria. ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare. Proprietatea este atat de frumoasa si de speciala incat a starnit interesul a sute de mii oameni pe internet. Iata cum arata! .

Cea mai mare EROARE din istoria arbitrajului modern: Decizie incredibila a centralului dupa un penalty! (VIDEO)

Meciul dintre Newcastle si Burton a venit cu cea mai mare eroare din istoria arbitrajului modern, sustine Sport1x2. Gazdele au marcat din penalty, dar centralul a luat o decizie absolut.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )