Libnet.ro
UNICEF

14:31

Depasesc orice imaginatie! Top 10 cele mai scumpe mancaruri din lume!

ADPM ADPM,
Depasesc orice imaginatie! Top 10 cele mai scumpe mancaruri din lume!

Mancarurile bune nu sunt foarte ieftine, iar asta cu siguranta ca stiai deja. Ce te faci insa cand preturile unor preparate depasesc pana si cea mai bogata imaginatie?. continuă pe ADPM

Romania a fost inclusa in TOP 10 cele mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

Romania a fost inclusa in Top 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet, relateaza Mediafax.

Top 5 cele mai prietenoase orase din lume

Un zambet calduros din partea unei persoane de pe strada sau un salut voios din partea alteia la intrarea intr-un local te fac sa te simti mai aproape de casa atunci cand te afli printre straini.

Te-ai gandit cum ar fi sa te muti in fiecare an in alta tara? 10 cele mai ieftine locuri din lume pentru astfel de idei

Te-ai gandit sa te muti in fiecare an in alta tara? Acest lucru presupune ca in locul unei vacante de 10 zile, sa optezi pentru un loc total necunoscut si sa te stabilesti acolo pentru 6 luni sau chiar pentru un an. Unii oameni aleg stilul acesta de.

Romania, printre cele mai bine cotate destinatii turistice in 2015!

Platforma online Lonely Planet a intocmit un top 10 al celor mai recomandate destinatii turistice in anul 2015, plasan Romania pe locul 9 al acestui clasament, imediat dupa Uruguay, Portugalia si Taiwan!.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce zgomot au la rulare, cat de repede se uzeaza si ce consum redus de carburant pot oferi autoturismelor.

Documentarul bistriteanului Vlad Petri, printre filmele romanesti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Taste of cinema. com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a intocmit o lista de filme considerate esentiale pentru o introducere in noul val romanesc. Printre filme se numara si documentarul Bucuresti, unde esti? al bistriteanului Vlad Petri.

Eurostat: Romania, Bulgaria, Croatia si Slovacia au emis in Uniunea Europeana cele mai putine permise de sedere

Romania a emis anul trecut cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la.

Eurostat: Romania a emis cele mai putine permise de sedere, raportat la populatie

Romania a emis, in 2013, cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la Bruxelles si citat de Agerpres.

Cisco: Aproape 70% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate

Rolul angajatilor in mentinerea securitatii informatiilor nu mai poate fi neglijat, tinand cont ca circa 69% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate, potrivit studiului facut public astazi de Cisco. Astfel, companiile trebuie sa ia in calcul si profilul angajatilor, pe langa amenintarile externe.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )