Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am depus o plangere la DNA impotriva functionarilor ASF pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am depus o plangere la DNA impotriva functionarilor ASF pentru abuz in serviciu

Senatorul Valeriu Todirascu a depus o plangere penala la DNA impotriva functionarilor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, respectiv al cadrelor medicale, spitalelor, furnizorilor de servicii de sanatate, precum si al pacientilor prejudiciati prin malpraxis, care nu beneficiaza de despagubiri din fondurile special alocate acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu: Decizia este definitiva

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Decizia Curtii de Apel Targu Mures este.

Conducerea COMCM, amendata de ASF pentru prejudicierea drepturilor SIF Transilvania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a considerat ca drepturile actionarului SIF Transilvania au fost prejudiciate cu ocazia alegerilor de la COMCM Constanta CMCM), din septembrie 2014, si a acordat presedintelui Gabriela Alexe si administratorului Maria Fratila amenzi de cate 10. 000 de lei.

CNSC a cerut DNA informatii privind licitatia pentru trenurile de metrou

CNSC a primit doua contestatii la licitatia pentru achizitia de trenuri noi la metrou, dar asteapta raspunsul DNA privind eventuale nereguli anchetate in legatura cu desfasurarea procedurii organizate de Metrorex, contractul atribuit companiei CAF.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )