Libnet.ro
UNICEF

12:45

Deputatii au cheltuit anul trecut peste 100 de milioane de lei

Antena3 Antena3,
Deputatii au cheltuit anul trecut peste 100 de milioane de lei

Deputatii au cheltuit anul trecut peste 100 de milioane de lei. Aproape jumatate din suma s-a dus pe bunurile, serviciile si salariile angajatilor birourilor parlamentare. De asemenea, in conturile deputatilor au. continuă pe Antena3

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru refinantarea unor linii de credit

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 milioane lei, pentru un an, cu scopul refinantarii unor linii de credit, potrivit unui anunt al companiei, citat de Mediafax.

Liviu Voinea: Bugetul de stat are 375 proiecte de investitii, de peste 8 mld. lei

Ordonatorii principali de credite ai bugetului de stat au in acest an 375 de proiecte de investitii in derulare, in valoare de 8,2 miliarde lei, din care 100 de proiecte sunt semnificative, cu valori de peste 100 milioane lei fiecare, cumuland 7,22.

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 de milioane lei pentru refinantarea unor linii de credit

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 milioane lei, pentru un an, cu scopul refinantarii unor linii de credit, potrivit unui anunt al companiei, relateaza Mediafax .

Veniturile Orange Romania au crescut anul trecut cu 1,8%, pana la 934 milioane euro

Veniturile Orange Romania au urcat anul trecut cu 1,8%, la 934 milioane euro, in principal datorita cresterii inregistrate pe segmentul internetului mobil, in timp ce numarul clientilor companiei a avansat cu 153. 000, la 10,436 milioane, potrivit unui raport al grupului francez.

Afacerile Perfect Tour au crescut cu 88% anul trecut

Agentia de turism Perfect Tour a inregistrat o crestere cu 88% a cifrei totale de afaceri, de la 110 milioane lei la peste 206 milioane lei in 2013, datorita aportului adus de vanzarile de croaziere si de segmentul de business al companiei.

Primaria Capitalei a platit in ultimii 3 ani 100 milioane de euro pentru astuparea gropilor de pe bulevardele principale

Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor Bucuresti a platit in ultimii 3 ani pentru intretinerea bulevardelor principale din Bucuresti circa 480 milioane de lei, adica putin peste 100 milioane de euro, potrit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In principal, acesti bani au fost folositi pentru astuparea gropilor din carosabil, inlocuirea bordurilor si reparatiile de intretinere anuala a strazilor. Cele 100 milioane de euro au ajuns in buzunarul firmelor Tehnologica Radion, Delta ACM, Euroconstruct, Straco Grup, Strabag si Procons. Desi se cheltuiesc foarte multi banii, nu se poate spune ca strazile din Bucuresti arata impecabil, mai ales dupa sezonul rece, marile bulevarde fiind pline de gropi. In comparatie, modernizarea bd-ului Liviu Rebreanu a costat 17 milioane de euro, bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus - 55 milioane de euro, Pasajul rutier de pe Mihai Bravu - 35 milioane de euro, iar modernizarea soselelor Pantelimon si Iancului costa 70 milioane de euro.

SIF Oltenia ofera dividende cu 23% mai mari decat cele distribuite anul trecut

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 92,8 milioane lei, respectiv cate 0,16 lei/actiune, suma fiind cu 23% mai mare decat cea distribuita anul trecut.

Romtelecom si Cosmote au avut anul trecut venituri cumulate de peste 1,05 miliarde euro

Veniturile Romtelecom au fost de peste 609 milioane euro anul trecut, iar cele ale Cosmote Romania s-au situat la nivelul de 458 milioane euro, ambele companii avand scaderi usoare fata de 2012, arata raportul financiar al OTE Veniturile totale ale grupului OTE au scazut cu 6%, de la 4,33 miliarde euro, la 4,05 miliarde euro.

Firma International Sinaia, detinuta de familia Rusanu, vizeaza un profit de 4,4 milioane lei in acest an

Firma International Sinaia, detinuta de familia fostului presedinte ASF Dan Radu Rusanu, a obtinut anul trecut un profit de 1,1 milioane lei, iar pentru 2014 este programata vanzarea vilei Stejarul, monument de arhitectura, investitii de 1 milion euro si un castig de 4,4 milioane lei, informeaza Mediafax.

Piata de curierat - 250 milioane euro, anul trecut

Compania de curierat DPD Romania isi propune sa ajunga intre primii doi jucatori din piata, anul trecut inregistrand o crestere a afacerilor totale de aproximativ 43% fata de 2012, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Lucian Aldescu, directorul operatiunilor DPD din tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )