Libnet.ro
UNICEF

18:00

Deputatii ucraineni cer ca Igor Dodon sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Ucrainei, dupa ce, liderul socialistilor moldoveni ar fi declarat ca peninsula Crimeea ar apartine Rusiei

România Liberă România Liberă,
Deputatii ucraineni cer ca Igor Dodon sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Ucrainei, dupa ce, liderul socialistilor moldoveni ar fi declarat ca peninsula Crimeea ar apartine Rusiei

Politicienii din Ucraina cer ca Igor Dodon, candidatul prorus pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova, sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Ucrainei. continuă pe România Liberă

Igor Dodon si-a anuntat obiectivele. Peste 60% in alegeri si sa participe la toate dezbaterile cu Maia Sandu: Sfanta Maia are schelete in dulap!

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat marti, 1 noiembrie, ca va participa la toate dezbaterile cu Maia Sandu la care va fi invitat. Totodata, socialistul afirma ca ii va pune contracandidatului sau intrebari incomode, pe motiv ca Sandu ar avea schelete in dulap.

Traian Basescu a fost amenintat de candidatul pro-rus Igor Dodon: Pregatiti-va! Dupa 14 noiembrie veti pierde cetatenia pe care nu o meritati. in ce conditii poate fi retrasa cetatenia

Candidatul pro-rus Igor Dodon la presedintia Republicii Moldova l-a amenintat pe fostul presedinte Traian Basescu ca ii va retrage cetatenia, mentionand ca politicianul roman nu merita sa fie numit cetatean al Republicii Moldova, scrie Diez. md.

Traian Basescu a fost amenintat de candidatul pro-rus Igor Dodon: Pregatiti-va! Dupa 14 noiembrie veti pierde cetatenia pe care nu o meritati

Candidatul pro-rus Igor Dodon la presedintia Republicii Moldova l-a amenintat pe fostul presedinte Traian Basescu ca ii va retrage cetatenia, mentionand ca politicianul roman nu merita sa fie numit cetatean al Republicii Moldova, scrie Diez. md.

Igor Dodon: Domnule Basescu, profitati acum. Dupa 13 nu veti mai avea cetatenie! Eu sustin statalitatea Republicii Moldova

Igor Dodon, candidatul Partidului Socialist din Republica Moldova la alegerile prezidentiale a declarat joi seara ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, daca va ajunge sef al.

Voronin refuza sa-l sustina pe Igor Dodon in turul doi: Atitudinea noastra fata de acest personaj nu se schimba!

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat marti, 1 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca refuza solicitarea lui Igor Dodon de a-l sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din 13 noiembrie.

Ministrul moldovean al Apararii, despre recunoasterea de catre Igor Dodon a Crimeei ca teritoriu rusesc: Urmeaza sa recunoasca Abhazia si Osetia!

Ministrul Apararii din Republica Moldova, Anatol Salaru, a declarat marti, 1 noiembrie, ca socialistul Igor Dodon ar urma sa recunoasca Abhazia si Osetia, dupa ce a afirmat public ca recunoaste anexarea Crimeei de catre Rusia.

Maia Sandu vs Igor Dodon, la prima DEZBATERE ELECTORALA: Dodon sugereaza ca Maia Sandu ar face parte din comunitatea MINORITATILOR SEXUALE

Prima dezbatere electorala dintre cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova a avut loc joi, unde Igor Dodon, candidatul sustinut de Moscova, a insinuat ca Maia Sandu ar face parte din comunitatea.

VIDEO. Igor Dodon este sustinut de Renato Usatii, primarul orasului Balti, urmarit international pentru legaturi cu un asasin

Primarul orasului Balti si liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a anuntat ca il va sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pe candidatul prorus, Igor Dodon.

Alegeri Republica Moldova. Rezultate din diaspora: Maia Sandu l-a invins categoric pe Igor Dodon

Dupa procesarea a 89% din procesele verbale venite de la sectiile de votare din strainatate, candidatul comun al PPDA, PAS si PLDM, Maia Sandu, conduce detasat in fata socialistului Igor Dodon.

Nu cred ca trebuie sa facem pe ipocritii. Maia Sandu A REFUZAT sa dea mana cu Igor Dodon la prima dezbatere electorala (VIDEO)

Maia Sandu, candida PAS a refuzat sa dea mana cu Igor Dodon, candidatul PSRM la prima dezbatere care a avut loc joi. Ambii candidati au fost punctuali, dar prima care a sosit a fost Maia Sandu, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )