Libnet.ro
UNICEF

19:30

Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL

B1 B1,
Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL

Deputatul Cezar Preda pleaca din PDL. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau. Parlamentarul. continuă pe B1

Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL.

Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau. Parlamentarul democrat-liberal a declarat ca a decis sa paraseasca PDL, dar nu se gandeste momentan sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara. Preda a promis ca va face publice motivele plecarii sale intr-o conferinta de presa.

Surse: Deputatul PDL Cezar Preda isi da demisia din toate functiile de partid

Deputatul Cezar Preda isi va da miercuri demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau, informeaza Agerpres citand surse din cadrul partidului. Parlamentarul democrat-liberal a confirmat partial aceste informatii.

Cezar Preda: Scoaterea STS din subordinea CSAT, neconstitutionala. Vom ataca legea la CCR

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca decizia Guvernului de a transfera STS in subordinea MAI inseamna a lua o institutie cu atribute de securitate si a o muta in alta structura de decizie, ceea ce este neconstitutional, PDL urmand a o ataca la Curtea Constitutionala.

Cezar Preda: Boc a primit enorm de la PDL si va fi mereu respectat atat timp cat va ramane in interiorul partidului

Emil Boc a primit enorm de la PDL si va fi mereu respectat atata timp cat va ramane in continuare in acest partid, a declarat, sambata, vicepresedintele democrat liberal Cezar Preda. Domnul Boc este.

Cezar Preda: Cei care au plecat la PMP spuneau ca taie salarii, ca ei au de suit pe cal si ...

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani. Intrebat de jurnalisti despre plecarile din PDL catre PMP, Cezar Preda a spus ca cei care au plecat sunt oameni care nu stiu sa faca opozitie, transmite corespondentul MEDIAFAX. Sunt oameni care .

Cezar Preda: Cei ce au plecat la PMP spuneau ca au de luat bani, de unde sa ia daca nu taie leafa romanilor?

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani.

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se alatura PMP.

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti sapte deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Incepand cu 3 februarie am demisionat din PDL, pentru ca m-am inscris in PMP, a precizat Udrea de la tribuna Parlamentului. Dupa anuntul facut de Udrea, si alti deputati PDL au anuntat in scris sau de la tribuna Camerei ca au demisionat din partid. Este vorba despre Theodor Paleologu, Petru Movila, Florin Popescu, Aurelian Popescu, Adrian .

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PMP

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti opt deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Parlamentarii vor activa ca independenti si vor actiona.

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PMP (VIDEO)

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti opt deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Parlamentarii vor activa ca independenti si vor actiona.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )