Libnet.ro
UNICEF

12:15

Deputatul Florin Popescu, exclus din PDL: Daca ma exclud, e moartea mea in PDL

Adevărul Adevărul,
Deputatul Florin Popescu, exclus din PDL: Daca ma exclud, e moartea mea in PDL

Deputatul Florin Popescu a fost exclus din PDL, dupa ce a cerut demiterea conducerii interimare a filialei, pe care o acuza ca isi bate joc de membrii onesti ai formatiunii. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Deputatul Florin Popescu, exclus din PDL

Deputatul PDL de Targoviste, Florin Popescu, a fost exclus, luni, cu o majoritate zdrobitoare, in cadrul BPN Bucuresti. Propunerea de excludere a parlamentarului a fost facuta saptamana trecuta, dupa incidentele de la alegerile CCL Targoviste din data de 21 noiembrie.

UPDATE: Deputatul Florin Popescu, demis din PDL (SURSE).

BPN a decis, luni, excluderea deputatului Florin Pepoescu din PDL, potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia de a-l exclude pe Florin Popescu s-a luat cu 32 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 2 abtineri. Florin Popescu sustine ca liderii partidului i-au reprosat ca este prea apropiat de Traian Basescu, dar si faptul ca nu este dedicat partidului. Decizia Biroului Permanent National trebuie validata de Consiliul National de Coordonare. ---- Deputatul Florin Popescu ar putea fi .

Deputatul Florin Popescu, exclus din PDL pe versuri de Cosbuc: C-o moarte tot suntem datori!

Deputatul Florin Popescu a fost exclus din PDL, dupa ce a cerut demiterea conducerii interimare a filialei, pe care o acuza ca isi bate joc de membrii onesti ai formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )