Libnet.ro
UNICEF

17:45

Deputatul Nicolae Paun, la DNA

Antena3 Antena3,
Deputatul Nicolae Paun, la DNA

Deputatul Nicolae Paun a ajus in urma cu scurt timp la DNA. Ieri, parlamentarii din Camera Deputatilor au dat aviz pentru arestarea acestuia. Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cererea DNA privind arestarea. continuă pe Antena3

Deputatul Nicolae Paun, la DNA

Deputatul Nicolae Paun a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost citat in dosarul in care este acuzat, impreuna cu Madalin Voicu, de comiterea mai multor infractiuni de coruptie.

Deputatul Nicolae Paun a fost retinut

Deputatul Nicolae Paun a ajus in urma cu scurt timp la DNA. Ieri, parlamentarii din Camera Deputatilor au dat aviz pentru arestarea acestuia. Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cererea DNA privind arestarea.

DNA a dispus extinderea urmaririi penale fata de deputatul Nicolae Paun

ACTUALIZARE 15:28 Procurorii DNA au dispus extinderea urmaririi penale fata de deputatul Nicolae Paun pentru alte doua infractiuni, printre care si evaziune fiscala, informeaza surse din presa. Nicolae Paun detine si calitatea de presedinte al Asociatiei Partida Romilor ''Pro Europa ''.

UPDATE: Deputatul Nicolae Paun s-a prezentat, cu intarziere, la DNA

Deputatul Nicolae Paun s-a prezentat, luni, cu intarziere, la sediul DNA, pentru audieri.

Deputatul Nicolae Paun, retinut de DNA

Deputatul Nicolae Paun a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este de acuzat de mai multe infractiuni, transmite Agerpres.

UPDATE. Deputatul Nicolae Paun, retinut de DNA

Deputatul Nicolae Paun a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este de acuzat de mai multe infractiuni, transmite Agerpres.

Dosarul Partida Romilor. Deputatul Nicolae Paun, audiat la DNA. Ar putea iesi incatusat

Deputatul Nicolae Paun s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, unde a fost citat de procurori. Saptamana trecuta, parlamentarii au avizat pozitiv cererea procurorilor de retinerea a parlamentarului, iar miercuri au avizat cererea de arestare preventiva.

Deputatul Nicolae Paun este audiat de procurorii DNA

Deputatul Nicolae Paun s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat in dosarul in care este cercetat alaturi de parlamentarul Madalin Voicu pentru mai multe infractiuni, transmit televiziunile de stiri.

Deputatul Nicolae Paun isi cere iertare: Erau simple vorbe spuse la suparare, se intampla oricui

Deputatul Nicolae Paun le transmite scuze procurorilor pe care i-a insultat in convorbirile telefonice private interceptate spunand ca erau doar simple vorbe spuse la suparare si cerandu-le colegilor sa.

Deputatul Nicolae Paun cere iertare procurorilor despre care spunea ca vrea sa-i omoare

Deputatul Nicolae Paun le-a solicitat marti colegilor sai, printr-o declaratie de presa, sa voteze conform propriei constiinte si principiilor morale in cazul cererii de ridicare a imunitatii sale parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )