Libnet.ro
UNICEF

12:00

Deputatul PSD Eugen Bejinariu ar fi unul dintre denuntatori in dosarul Microsoft: Vezi declaratia care apare in referatul DNA

B1 B1,
Deputatul PSD Eugen Bejinariu ar fi unul dintre denuntatori in dosarul Microsoft: Vezi declaratia care apare in referatul DNA

Din documentele de la dosarul Microsoft reiese ca unul dintre martorii denuntatori ar fi deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, potrivit B1 TV. El povesteste cum Dan Nica, m. continuă pe B1

Deputatul PSD Eugen Bejinariu ar fi unul dintre denuntatori in dosarul Microsoft

Din documentele de la dosarul Microsoft reiese ca unul dintre martorii denuntatori ar fi deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, potrivit B1 TV. El povesteste cum Dan Nica, m.

B1 Tv: Eugen Bejinariu, deputat PSD, ar fi unul dintre DENUNTATORII in dosarul Microsoft

Postul de televiziune B1 Tv sustine ca din documentele de la dosarul Microsoft reiese ca unul dintre martorii denuntatori ar fi chiar deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului.

Dosarul MICROSOFT, DEZVALUIRI: EL este unul dintre DENUNTATORI

Unul dintre martorii-cheie ai DNA in cel mai mare dosar de coruptie instrumentat in Romania, Microsoft-EADS, ar putea fi Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, anunta televiziunea Digi 24.

Claudiu Florica, Doru Bostina, Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu, printre martorii care i-au infundat pe cei noua ministri din dosarul Microsoft - Blog de Investigatii

Ziarista Emilia Sercan scrie, pe blogul ei, ca din analiza declaratiilor facute in fata procurorilor DNA se deduce ca printre martorii care au 'turnat' in dosarul licentelor Microsoft se numara Claudiu Florica, Doru Bostina, Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu.

Deputatul PSD Tamara Ciofu solicita eliminarea impozitului pe dobanzi

Deputatul PSD Tamara Ciofu a solicitat Ministerului Finantelor Publice eliminarea impozitului de 16% a castigurilor rezultate din dobanzile din depozitele bancare, potrivit unui comunicat de presa.

Unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor, arestat in Mexic

Hector Beltran Leyva, unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor in Mexic si Statele Unite ale Americii, a fost arestat de catre fortele armate mexicane, a anuntat Ministerul mexican al Justitiei.

David Lodge, unul dintre cei mai mari romancieri britanici, a venit la FILIT Iasi

Unul dintre deja clasicii literaturii britanice, David Lodge, a fost invitatul principal al primei seri a Festivalului International de Literatura si Traducere FILIT), care a inceput miercuri la Iasi. Desi a declarat ca nu mai calatoreste la conferinte internationale, din cauza varstei si a problemelor de auz, scriitorul le-a marturisit spectatorilor prezenti la Teatrul National Vasile Alecsandri ca a venit in Romania deoarece a auzit ca aici cartile sale sunt foarte populare si a vrut sa afle de ce se intampla acest lucru.

MAGNIFIC! Unul dintre clipurile legendare ale lui Michael Jackson va fi lansat in 3D!

Surprizele pentru fanii lui Michael Jackson nu s-au oprit doar la lansarea albumului postum Xscape! Unul dintre videoclipurile legendare ale.

Nolan Townsend: Costurile cu forta de munca, unul dintre motivele de investitie in Romania

Costul redus cu forta de munca a fost unul dintre principalele motive pentru care Pfizer a decis sa investeasca in capacitatile de ambalare din Romania, acesta fiind la o treime fata de nivelul din statele din care provin produsele, a declarat Nolan.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )