Libnet.ro
UNICEF

05:30

Descinderi la Spitalul de Arsi din Capitala. Cadrele medicale, anchetate pentru operatii estetice neautorizate

Adevărul Adevărul,
Descinderi la Spitalul de Arsi din Capitala. Cadrele medicale, anchetate pentru operatii estetice neautorizate

12 procurori si 150 de politisti efectueaza vineri dimineata 23 de perchezitii in Bucuresti, la domiciliile mai multor medici si asistente medicale din Capitala, precum si la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Persoanele sunt acuzate de luare si dare de mita, inselaciune si fals intelectual. continuă pe Adevărul

Descinderi la Spitalul de Arsi din Capitala. Cadrele medicale sunt acuzate ca realizau in mod ilegal operatii estetice

12 procurori si 150 de politisti efectueaza vineri dimineata 23 de perchezitii in Bucuresti, la domiciliile mai multor medici si asistente medicale din Capitala, precum si la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Persoanele sunt acuzate de luare si dare de mita, inselaciune si fals intelectual. Nu se cunoaste inca valoarea prejudiciului adus Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru decontarea ilegala a unor servicii medicale.

Perchezitii la Spitalul de Arsi din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita si efectuare de operatii fictive

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale si clinici private din Bucuresti si judetul Botosani. Una dintre institutiile vizate de controale este Spitalul de Arsi din Bucuresti, transmite Realitatea TV.

Nina Iliescu, sotia fostul presedinte Ion Iliescu, a fost operata marti la Spitalul Elias din Capitala

Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu, a fost operata marti de colecist, marti, la Spitalul Elias din Capitala. Aceasta a acuzat acuzat initial dureri abdominale, insa dupa mai multe investigatii a fost transferata la sectia de Cardiologie.

Perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi: Sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate ca au realizat in mod ilegal operatii estetice, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, in cursul lunii aprilie, inceperea urmaririi penale in acest caz, fata de 26 de persoane, pentru comiterea, dupa caz, a infractiunilor de luare de mita, dare mita, inselaciune sau fals intelectual.

Perchezitii la un spital din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale si clinici private din Bucuresti si judetul Botosani. Una dintre institutiile vizate de controale este Spitalul de Arsi din Bucuresti, transmite Realitatea TV.

Sume uriase, descoperite in casele medicilor Spitalului de Arsi din Capitala: Procurorii au avut nevoie de masini de numarat banii

UPDATE:16:51: Un medic anestezist a fost retinut, vineri dupa-amiaza, in acest dosar, relateazaB1 TV. Aproximativ 20 de persoane au fost duse la audieri. Sume uriase au descoperite, vineri, in timpul.

Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu, operata de colecist la Spitalul Elias din Bucuresti

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu, a fost operata de colecist, marti, la Spitalul Elias din Bucuresti. Potrivit directorului medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta, Nina Iliescu, in.

Arhitect: 3.000 de blocuri din Capitala au probleme cu fatadele din care pot cadea bucati de tencuiala

Un numar de 3. 000 de blocuri din Capitala, ceea ce reprezinta peste o treime dintre blocurile din Capitala sunt vechi si au probleme cu fatadele, astfel incat oricand li se pot desprinde bucati de tencuiala, care pot lovi pietonii care circula pe.

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare. Era anteprenor si avea 44 de ani. Omul a fost gasit in aceasta dimineata de sotie si avea arma de vanatoare langa el.

270.000 de euro gasiti la cadrele medicale de la Spitalul de Arsi

Anchetatorii au gasit, in urma perchezitiilor facute la mai multe cadre medicale de la Spitalul de Arsi, aproape 250. 000 de euro si 80. 000 de lei circa 18. 000 de euro), bani despre care se banuieste ca ar fi incasati de la pacientii carora le-ar fi facut ilegal operatii estetice, potrivit unor surse judiciare, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )