Libnet.ro
UNICEF

08:15

Descoperire incredibila la Universitatea Ovidius. Un profesor era platit pentru mai bine de 1200 de ore pe saptamana

Antena3 Antena3,
Descoperire incredibila la Universitatea Ovidius. Un profesor era platit pentru mai bine de 1200 de ore pe saptamana

Descoperire incredibila facuta de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanta. Un profesor era platit pentru mai bine de 1200 de ore pe saptamana, ceea ce ar fi insemnat ca acel cadru. continuă pe Antena3

Scriitor ucis in fata tribunalului unde era judecat pentru o postare pe Facebook

Un scriitor iordanian controversat, Nahed Hattar, a fost asasinat duminica in fata unui tribunal din capitala tarii, Amman, unde era judecat pentru publicarea unei caricaturi considerate ofensatoare fata de.

Un scriitor, asasinat in fata tribunalului unde era judecat pentru blasfemie. Ce distribuise acesta pe Facebook

Un scriitor iordanian a fost asasinat chiar in fata tribunalului unde era judecat pentru blasfemie. Scriitorul a distribuit pe pagina sa de Facebook o caricatura satirica la adresa islamului, conform.

Iordania: Un scriitor, asasinat in fata tribunalului unde era judecat pentru o caricatura anti-islam

Un scriitor iordanian controversat, Nahed Hattar, a fost asasinat duminica, in fata unui tribunal din capitala tarii, Amman, unde era judecat pentru publicarea unei caricaturi considerate ofensatoare fata de islam, a relatat agentia oficiala Petra.

Descoperire incredibila: Muncitorii de pe un santier de constructii din Brazilia au gasit un sarpe anaconda de 10 metri si 400 de kilograme (VIDEO)

Muncitorii care lucreau la un santier de constructii din nordul Braziliei au avut parte de o mare surpriza in urma unei explozii controlate pentru a excava o pestera. Acestia au descoperit un sarpe anaconda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2953 seconds )