Libnet.ro
UNICEF

08:32

Despartire in showbiz-ul american: Britney Spears, din nou singura

România Liberă România Liberă,
Despartire in showbiz-ul american: Britney Spears, din nou singura

Cantareata Britney Spears s-a despartit de iubitul ei, producatorul de televiziune Charlie Ebersol,sustin surse citate de mai multe publicatii americane, citate de Mediafax. continuă pe România Liberă

Vremea isi face din nou de cap. A intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii

Vremea isi face din nou de cap. La ora 6, in aceasta dimineata, a intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii. Avertizarea este valabila pentru bazinele hidrografice ale Oltului si Argesului. Vizate sunt.

Benzina ajunge din nou la 6 lei pe litru

Benzina s-a scumpit din nou, in ultimele saptamani pretul acesteia la pompa urcand constant la statiile din Romania, in timp ce pretul motorinei a scazut, informeaza B1 TV. Pretul benzinei standard a ajuns.

UPDATE. Niculescu, eliminata din nou de la Eastbourne. A ratat si a doua sansa

Monica Niculescu, 46 WTA, a fost eliminata din nou, in decurs de cateva zile, in cadrul turneului Premier de la Eastbourne. Romanca intrase pe tabloul principal, direct in turul al doilea, din postura de lucky loser.

Situatia Greciei va fi discutata din nou la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului

Situatia Greciei va fi discutata din nou, miercuri, la Bruxelles, in cadrul unei noi intalniri a Eurogrupului ce vizeaza incheierea unui alt acord intre Grecia si creditorii externi, a anuntat presedintele.

Gabriel Cotabita a inceput un intens program de recuperare. Artistul invata sa mearga din nou

Transferat la Spitalul Elias in urma cu o saptamana, Gabriel Cotabita a inceput un intens program de recuperare, artistul invatand practic sa mearga din nou, informeaza B1 TV. Cotabita se foloseste de.

Dolarul isi umfla din nou muschii in fata euro

Dupa ce in prima sedinta a saptamanii, volumul a coborat din nou sub nivelul de 50 de contracte, prima jumatate din sesiunea de marti a fost ceva mai incurajatoare.

Transfer de senzatie la Steaua. E omul care o va face din nou campioana

Daca jucatori nu prea aduce, Steaua se intareste pe banca, cu o piesa importanta din staff-ul de odinioara al lui Laurentiu Reghecampf. Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Daniel Oprita a decis sa.

100 de Minute: Ce sanse are MRU sa ajunga din nou sef la SIE

Andreea Sava a explicat, vineri, la 100 de Minute, ce ar trebui sa se intample cu votul din Parlament, pentru ca Mihai Razvan Ungureanu sa fie validat in pozitia de director al SIE. PSD a anuntat ca se opune pr.

Egipt, din nou printre destinatiile Christian Tour

Christian Tour reintroduce Egiptul in destinatiile pe care le are in portofoliu, incepand din luna august.

Gilda Lazar, dupa aprobarea Codului Fiscal: Din nou, industria tutunului achita nota de plata

Noua versiunea a Codului Fiscal implica o crestere a taxelor numai asupra tigaretelor, desi nivelul de accizare a atins inca din aprilie nivelul prevazut pentru 2018, a declarat Gilda Lazar, director corporate affairs communications JTI Romania,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )