Libnet.ro
UNICEF

13:15

Despre tulburarea elevilor destepti: dislexia, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Despre tulburarea elevilor destepti: dislexia, la Adevarul Live de la ora 15.00

Genialii Thomas Edison si Steve Jobs, creativul Walt Disney, maestrul Pablo Picasso, dar si carismaticii Tom Cruise si Orlando Bloom toti s-au confruntat cu probleme la citit si la scris, afectiune numita medical dislexie. Afla cum iti poti da seama daca o ai sau daca o are copilul tau de la invitatii nostri: specialisti, adulti si tineri dislexici. continuă pe Adevărul

Tulburarea elevilor destepti: dislexia, la Adevarul Live de la ora 15.00

Genialii Thomas Edison si Steve Jobs, creativul Walt Disney, maestrul Pablo Picasso, dar si carismaticii Tom Cruise si Orlando Bloom toti s-au confruntat cu probleme la citit si la scris, afectiune numita medical dislexie. Afla cum iti poti da seama daca o ai sau daca o are copilul tau de la invitatii nostri: specialisti, adulti si tineri dislexici.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre gafele politicienilor si despre prima zi de scoala

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Cristian Preda, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Despre prezidentiabilul 007

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, va discuta astazi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre portofoliul de comisar european obtinut de Corina Cretu, despre aflierea PMP la familia popularilor europeni, dar si despre legaturile ascunse dintre candidatii la Presedintie si serviciile secrete. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Mircea Vintila vine cu Musette la Adevarul Live, de la ora 14

Cantautorul Mircea Vintila isi lanseaza in premiera clipul piesei Musette, in aceasta dupa-amiaza, de la ora 14, in studioul Adevarul Live si vine cu noutati absolute legate de viitorul album, care este ca si gata.

Regizorul Cornel Gheorghita si actorul Serge Riaboukine deschid Cripta la Adevarul Live, de la ora 14.00

Regizorul roman Cornel Gheorghta si actorul francez Serge Riaboukine sunt invitatii jurnalistului Florin Ghioca la Adevarul Live, de la ora 14. Cei doi vor avea, in aceasta seara, premiera oficiala a filmului Cripta, al doilea lungmetraj al romanului.

Adevarul Live, Grigore Cartianu: Este prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial cand scoala incepe fara manuale

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Cartianu: Pana la Craciun nu vom avea manuale la clasele intai si a II-a

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Theodor Paleologu, despre placerea de a invata si educarea completa

Spirit rafinat, politician si diplomat, Theodor Paleologu a infiintat de curand o scoala atipica, in care se tin cursuri de retorica, de teorie si practica diplomatica, dar si despre Idiotul lui Dostoievski ecranizat de Kurosawa, si studii de leadership comparat pornind de la Plutarh.

Cristian Preda, la Adevarul Live, despre prezidentiabilul 007: Oricine ar fi, sa stie ca un mincinos nu va fi votat presedinte

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, a vorbit, vineri, in emisiunea Adevarul Live, despre portofoliul de comisar european obtinut de Corina Cretu, despre aflierea PMP la familia popularilor europeni, dar si despre legaturile ascunse dintre candidatii la Presedintie si serviciile secrete.

VIDEO Cristian Preda, la Adevarul Live, despre prezidentiabilul 007

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, discuta astazi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre portofoliul de comisar european obtinut de Corina Cretu, despre aflierea PMP la familia popularilor europeni, dar si despre legaturile ascunse dintre candidatii la Presedintie si serviciile secrete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )