Libnet.ro
UNICEF

09:15

Detalii socante legate de constructorul imobilului care a luat foc in Capitala . A facut 20 de blocuri fara taxe

Antena3 Antena3,
Detalii socante legate de constructorul imobilului care a luat foc in Capitala . A facut 20 de blocuri fara taxe

Scandal urias in Capitala, dupa ce a luat foc un bloc cu 54 de apartamente. A fost ridicat fara autorizatie de constructie. Locatarii sustin ca nu au acte de proprietate, desi au dat banii. Cel care. continuă pe Antena3

Detalii socante legate de constructorul imobilului care a luat foc in Capitala. A facut 20 de blocuri fara taxe

Scandal urias in Capitala, dupa ce a luat foc un bloc cu 54 de apartamente. A fost ridicat fara autorizatie de constructie. Locatarii sustin ca nu au acte de proprietate, desi au dat banii. Cel care.

S-a deschis dosar penal n cazul blocului din Bucuresti care a luat foc smbata

Primaria Sectorului 5 anunta, sambata, ca s-a deschis un dosar penal in cazul blocului care a luat foc azi-noapte, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax.

UPDATE // Yoghinul Narcis Tarcau, acuzat de VIOL! Detalii socante despre ORGIILE cu yoghini de pe o insula din Thailanda // Punctul de vedere al Scolii de yoga MISA

UPDATE: in urma publicarii articolului Discipol al lui GREGORIAN BIVOLARU, acuzat de VIOL! Detalii socante despre ORGIILE cu yoghini de pe o insula din Thailanda, Scoala de yoga MISA a trimis un drept la.

Discipol al lui GREGORIAN BIVOLARU, acuzat de VIOL! Detalii socante despre ORGIILE cu yoghini de pe o insula din Thailanda

Narcis Tarcau, fost discipol al gurului Gregorian Bivolaru este acuzat de viol de 14 turiste care au participat la o scoala de yoga din insula Koh Phangan din Thailanda. Cele 14 femei care provin din Marea.

La un pas de tragedie. Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care s-a facut scum nu avea autorizatie la incendiu. E posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie

Blocul din Sectorul 5 care a luat foc nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )