Libnet.ro
UNICEF

22:45

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare, cei mai harnici din Romania

Adevărul Adevărul,
Detinutii din Penitenciarul Baia Mare, cei mai harnici din Romania

Anul 2013 a adus locul fruntas Penitenciarului Baia Mare, acesta figurand, la nivel national, cu cei mai multi detinuti care muncesc, chiar daca sunt in spatele gratiilor. Peste 930. 000 de lei a fost profitul adus institutiei, iar printre indeletnicirile puscariasilor se numara cusutul de pantofi, tamplaria sau curatenia stradala. continuă pe Adevărul

FOTOCe a facut Remes in inchisoare: jurnalist, regizor, poet

Fostul ministru al Agriculturii si Finantelor Decebal Traian Remes a fost eliberat marti, dupa ce a petrecut un an dupa gratii. Politicianul si-a povestit toata activitatea din Penitenciarul Baia Mare, pe larg, in fata magistratilor maramureseni.

Recomandarile fostului primar penal de Baia Mare pentru Decebal Traian Remes, inainte de a intra in puscarie

Prieteni de-o viata si colegi de partid, fostul ministru Decebal Traian Remes si fostul primar al municipiului Baia Mare se pare ca au o relatie de prietenie mai stransa decat se credea. Cristian Anghel, fostul edil al municipiului, a fost cel care i-a dat indicatii lui Remes legate de cum sa treaca mai usor de perioada de dupa gratii.

Paula Ungureanu si Ada Nechita raman la HCM Baia Mare

De Valentines Day, doua jucatoare de baza din lotul HCM Baia Mare au oferit un frumos cadou iubitorilor de handbal din oras. Paula Ungureanu si Ada Nechita au ales sa semneze un nou contract cu gruparea baimareana valabil pentru un an.

HCM Baia Mare, meci dificil pe teren propriu

HCM Baia Mare va juca sambata, 15 februarie, de la ora 15:00, pe teren propriu cu HCM Roman, gruparea aflata momentan pe locul 3 in clasamentul Ligii Nationale. Meciul va fi arbitrat de cuplul Dorel Gurbina - Emilian Stanciu din Resita. Pentru prima data in acest sezon, suporterii vor intra pe baza de bilet sau abonament.

Ministrul Lucia Varga, vizita de lucru in municipiul Baia Mare

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, va efectua joi, 13 februarie, o vizita de lucru in municipiul Baia Mare. in program este prevazuta o vizita la o fabrica de mobila si o dezbatere pe tema noului Cod Silvic.

Ei sunt cei mai influenti fashion bloggeri din lume!

De la Anna dello Russo si pana la Bryan Grey Yambao ori Susanna Lau, iata care sunt cei mai cool si mai urmariti fashion bloggeri ai lumii, cei care, de multe ori, impreuna cu marii designeri, stabilesc tendintele in moda!.

Cei mai multi europeni nu stiu de numarul de urgenta 112

Cei mai multi europeni nu and stiu la ce numar sa sune cand, aflandu-se intr-o and tara straina, se confrunta cu o situa and tie de urgen and ta, transmite un sondaj Eurobarometru efectuat la sfar and situl lunii trecute, din care a reie and sit ca 49% dintre europeni nu and stiu ca pot contacta serviciile de urgen and ta la numarul 112, romanii fiind o exceptie in acest sens 71% dintre ei au cunostinta de existenta serviciului).

Business Report: Fiscul devine atotputernic: executa vilele patronilor; Cei mai mari exportatori ai Romaniei in 2013. Masinile si carburantii sunt in top; Cum te muti in casa noua cu mai putin de 100 de euro pe an; Cine finanteaza Cooperativa ASF?

Piata aurului - alternativa la piata de capital, pe termen lung. Piata aurului este cu siguranta o alternativa la piata de capital, pe termen lung. Eficienta energetica a IMM-urilor poate fi imbunatatita din fonduri nerambursabile. Cum se iau banii. Un nou tronson din Mecanismul.

Etapa noua a olimpiadelor scolare. Cei mai buni elevi ai Constantei se lupta pentru Nationala

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta organizeaza sambata, 15 februarie, sase competitii scolare destinate elevilor capabili de performanta din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Cei mai buni studenti din Republica Moldova, premiati cu burse de merit

50 de studenti, de la 11 institutii de invatamant superior din tara, au ajuns in finala concursului Burse de Merit, obtinand cate o bursa in valoare de 12. 000 de lei. Studentii au fost premiati ieri, la cea de-a XVIII-a editie a concursului, desfasurat de catre Centrul de Informatii Universitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )