Libnet.ro
UNICEF

20:45

Deziluzia Optica: Copiaza si nu cerceta

Antena3 Antena3,
Deziluzia Optica: Copiaza si nu cerceta

Victor Ponta, care tine cu dintii de sfantul scaun de prim-ministru, si papa Francisc, reprezentatul Sfantului Scaun de la Roma. Daca Traian Basescu a fost la Vatican ca sa intrebe cum se face din apa, vin,. continuă pe Antena3

Deziluzia optica: TRAIAN ANTONESCU

Felix Rache a primit poza de mai sus de la un telespectator al emisiunii Deziluzia Optica. Este cel mai probabil afisul electoral al candidatului la prezidentiale Traian Antonescu. Un afis ce va face istorie: un.

Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Fostul premier Emil Boc ii solicita premierului Victor Ponta reducerea contributiilor de asigurari sociale, el recomandand ca cererea sa fie adresata de seful Guvernului vicepremierului pe probleme de finante publice, Victor Ponta, scrie Mediafax .

Emil Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara reducerea CAS ministrului de Finante Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa ii adreseze vicepremierului pe probleme de finante publice, acelasi Victor Ponta, care sa ii transmita solicitarea privind reducerea CAS ministrului de Finante, Victor Ponta,.

Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Fostul premier Emil Boc ii cere actualului premier Victor Ponta sa-i solicite ministrului de Finante Victor Ponta reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Procurorul de sedinta cere ICCJ sa respinga cererea de redeschidere a dosarului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat - Gandul

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca astazi daca procurorii vor ancheta sau nu acuzatia de plagiat adusa premierului Victor Ponta. In urma cu un an, Parchetul General a decis sa nu inceapa cercetarile penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta, iar Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au depus plangere la Curtea Suprema impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale. In cadrul termenului de astazi, 3 martie, procurorul de sedinta, reprezentantul Parchetului General condus de Tiberiu Nitu, a solicitat respingerea cererii de redeschidere a dosarului, transmite Gandul.

Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. ...

10: Sa demisionam amandoi acum din functiile pe care le-am obtinut in USL? Nu facem asta, nu aveti acest curaj, a spus Crin Antonescu, in plenul Parlamentului. Dvs. daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic. Se striga demisia lui Victor Ponta in Parlamentul Romaniei. Avem un presedinte care a anuntat ca isi da demisia in cinci minute si e in functie. Eu nu imi dau demisia, a spus Ponta. Asta era de demonstrat. Eu demisionez din functia de presedinte al .

Victor Ponta discuta cu doi dintre vicepremieri, inainte de votul din plen

Premierul Victor Ponta discuta la aceasta ora cu vicepremierii Kelemen Hunor si Gabriel Oprea, inainte de votul din plen al noului cabinet. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta este audiat in.

Felix Rache, despre viitorul ministru al Sanatatii: Pe Banicioiu il recomanda doar relatia de prietenie cu Victor Ponta

Jurnalistul Felix Rache este de parere ca viitorul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, va ocupa acel portofoliu doar pentru ca il recomanda relatia de prietenie cu Victor Ponta. N-am sa fiu.

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )