Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dezvaluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denuntatorul in dosarul Telepatia afirma ca si-a retras plangerea. Am anulat tot ce am spus acolo

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denuntatorul in dosarul Telepatia afirma ca si-a retras plangerea. Am anulat tot ce am spus acolo

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, declaratiile denuntatorului care au stat la baza redeschiderii dosarului Telepatia, care primise neinceperea urmaririi penale NUP) cu trei. continuă pe Antena3

Bogdan Chireac, despre dosarul Telepatia: Asistam la o confruntare politica, in spatele usilor inchise

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac a declarat, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, ca dosarul Telepatia reprezinta o executie politica. Nu asistam la un act de justitie, din nefericire, ci la o.

Bogdan Chirieac, despre dosarul Telepatia: Asistam la o confruntare politica, in spatele usilor inchise

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac a declarat, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, ca dosarul Telepatia reprezinta o executie politica. Nu asistam la un act de justitie, din nefericire, ci la o.

Dezvaluiri uluitoare: Experta DNA, fortata de procuror sa umfle prejudiciul in dosarul Telepatia

Fostul specialist DNA - Serviciul Teritorial Targu Mures, Dumitru Gheorghiu, a dezvaluit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, ca experta DNA care lucrat la raportul privind prejudiciul in dosarul.

Dezvaluiri uluitoare: Experta DNA, fortata de procurorul de caz sa umfle prejudiciul in dosarul Telepatia

Fostul specialist DNA - Serviciul Teritorial Targu Mures, Dumitru Gheorghiu, a dezvaluit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, ca experta DNA care a lucrat la raportul privind prejudiciul in dosarul.

Sinteza zilei: Dosarul Telepatia, un proces ca o executie

Luni seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea si invitatii sai au comentat executia fondatorului Antena 3, Dan Voiculescu. Un proces ca o executie. De 10 ani de zile Antena 3 si Trustul Intact n-au putut fi.

Dosarul Telepatia: Daniel Udrescu, un reputat expert din SUA, denunta expertiza DNA

Daniel Udrescu, un reputat expert si auditor din Statele Unite, spune ca NU exista un prejudiciu in dosarul ICA. Miercuri seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, cunoscutul expert din Statele Unite a declarat ca.

Mircea Badea, la Sinteza zilei: Ostilitatea din sala de judecata, mai departe de relatiile institutionale procesuale

Mircea Badea a descris atmosfera din sala de judecata, unde s-a desfasurat procesul in dosarul Telepatia, ca fiind una in care ostilitatea a fost mai departe de relatiile institutionale procesuale. Doamna.

Dezbaterile in dosarul Telepatia vor fi reluate in scurt timp. Sinteza evenimentelor de luni

Dezbaterile in dosarul Telepatia se reiau in scurt timp. Dupa aproape 12 ore de audieri, timp in care procesul a fost intrerupt de mai multe ori, judecatorii de la Curtea de Apel au decis reluarea procedurii.

Sinteza zilei: Experta din dosarul Flota, marturie in lacrimi despre teroarea la care a fost supusa. Nu sunt in lumea celor mari. Eu sunt mica si am picat in povestea asta

Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, o inregistrare proprie, din 2007, in care o alta experta plange in timp ce dezvaluie traumele prin care a.

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2603 seconds )