Libnet.ro
UNICEF

16:16

Digi24: Radiografia Covid-19 in Romania. Unde sunt cele mai multe cazuri si unde au fost cele mai multe decese

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Radiografia Covid-19 in Romania. Unde sunt cele mai multe cazuri si unde au fost cele mai multe decese

Romania va intra in scenariul 4 cel mai probabil saptamana care va urma. Numai in ultimele 3 zile au fost raportate peste 500 de cazuri de Covid-19. continuă pe Hotnews

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

iPhone 12 ar arata complet diferit: care sunt cele mai mari schimbari

Se vehicula ca Apple ar lansa un iPhone mai ieftin acum in primavara. Data fiind situatia, acel proiect ar fi fost amanat. Totusi, in toamna vom avea un model nou. iPhone 12 e numele.

Bilantul pandemiei a ajuns la aproape 27.000 morti la nivel mondial. Cele mai multe infectii sunt in SUA: peste 100.000

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26. 819 morti pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent peste 585. 000 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

Care-s cele mai ieftine masini electrice din Romania la care sa te gandesti odata cu Rabla Plus

Programul Rabla Plus continua si anul acesta si e un bun prilej ca sa te gandesti daca nu cumva vrei sa treci la o masina electrica. Ti-am pregatit o lista cu cele mai ieftine.

HOROSCOP. Cele mai pupacioase zodii

Daca iti place sa consulti din cand in cand horoscopul, atunci stii ca zodiile pot spune multe despre nativii sai. Astrologii au intocmit o lista cu cele mai pupacioase zodii. Vrei sa stii care sunt? .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )