Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce ar fi furnizat date din ancheta si si-a facut selfie in casa lui Dinca. Avocat: Am facut o poza imbracat in combinezon pentru ca era haios. Au gasit pretext

Hotnews Hotnews,
 DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce ar fi furnizat date din ancheta si si-a facut selfie in casa lui Dinca. Avocat: Am facut o poza imbracat in combinezon pentru ca era haios. Au gasit pretext

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul Bucuresti in privinta avocatului Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, dupa ce acesta ar fi furnizat detalii din ancheta, a fotografiat casa lui Gheorghe Dinca si chiar si-a facut un selfie din acea locuinta, au declarat pentru HotNews. ro surse din randul anchetatorilor. Avocatul sustine insa ca si-a facut selfie in afara campului infractional si avand acordul anchetatorilor, dupa care a sters fotografia. El spune ca i-a cerut sefului criminalistilor sa ii faca o fotografie imbracat in combinezon, pentru ca era haios cu acel costum deosebit si cu manusi. continuă pe Hotnews

Avocatul familiei Luizei, exclus de la cercetare pentru o poza. Procurorii DIICOT vor sa sesizeze Baroul

Procurorii DIICOT, care lucreaza la cazul din Caracal, vor sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce acesta a fotografiat casa lui Gheorghe Dinca si a facut si un selfie, spun surse.

Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afara de la cercetari pentru o poza. Ce a surprins in imagine

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost dat afara de la perchezitiile care se efectueaza la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, iar procurorii vor sa sesizeze Baroul Bucuresti cu privire la comportamentul acestuia. Motivul? O poza facuta in timpul cercetarilor este marul discordiei dintre acesta si anchetatorii. Ce apare in poza facuta la perchezitiile din .

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

Casa familiei Luizei Melencu, rascolita de criminalisti pentru prima oara

Criminalistii au rascolit in cursul zilei de miercuri casa familiei Luizei Melencu, adolescenta rapita de Gheorghe Dinca in luna aprilie,careanterior a recunoscut ca a ucis-o. Familia fetei a.

Avocatul familiei Luizei: Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune ca procurorul de caz ii interzice sa participe la cercetarile efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, in mod ilegal. Nu este normal, exista o.

Avocatul familiei Luizei, declaratii incendiare: Din acele grote miroase numai a cadavru. S-au gasit tuburi de beton. Acelea sunt adevarate buncare

Avocatul familiei Luizei a facut dezvaluiri incredibile despre cazul crimelor din Caracal. Tonel Pop sustine ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii pentru a nu putea.

Detalii despre noii saci cu oase si dinti gasiti in Caracal. Avocatul familiei Luizei: Inculpatul a fost foarte calm, metodic. Ne-a dus exact unde trebuie, nu a luat-o pe ocolite

Avocatul familiei Luizei Melencu a facut noi declaratii la Antena 3 cu privire la sacii gasiti intr-o padure din Caracal, in care s-au gasit noi oseminte si dinti. Anchetatorii sunt de parere ca ar fi de.

Avocatul familiei Luizei: Din declaratii reiese ideea ca mai multe persoane au sunat familia fetei

Avocatul familiei Luizei Melencu face noi declaratii cu privire la ancheta disparitiei adolescentei. Aceste declaratii au atins esenta a ceea ce s-a intamplat. Din declaratiiledate se intrevede.

DEZVALUIRI din cazul CARACAL. Ce s-a gasit in CASA ORORILOR. Avocat familiei Luizei: Miroase totul a cadavru, iese mirosul din pereti, din pamant

Noi detalii infioratoare din casa groazei de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, marti, ca in locuinta acestuia miroase numai a cadavru. Pute totul a cadavru. Nu vorbesc n.

Caz Caracal. Miros suspect in casa lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu: Din pamant iese mirosul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca locuinta lui Gheorghe Dinca este un dezastru total si ca in aer pluteste un miros de cadavru. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea, marturiseste avocatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )