Libnet.ro
UNICEF

10:30

Din 9 septembrie, abonatii Focus Sat nu mai receptioneaza canalele PRO TV S.A.

Adevărul Adevărul,
Din 9 septembrie, abonatii Focus Sat nu mai receptioneaza canalele PRO TV S.A.

Reprezentantii Focus Sat, platforma ce ofera servicii de televiziune digitala prin satelit, nu au fost de acord cu cerintele impuse de PRO TV S. , pentru reinnoirea contractului de transmisie a posturilor din portofoliu. De aceea, ProTV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport. ro si ProTV International nu mai sunt disponibile in sistemul DTH al Focus Sat. continuă pe Adevărul

Din 9 septembrie, abonatii Focus Sat nu mai receptioneaza canalele PRO TV SA

Reprezentantii Focus Sat, platforma ce ofera servicii de televiziune digitala prin satelit, nu au fost de acord cu cerintele impuse de PRO TV S. , pentru reinnoirea contractului de transmisie a posturilor din portofoliu. De aceea, ProTV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport. ro si ProTV International nu mai sunt disponibile in sistemul DTH al Focus Sat.

Abonatii Focus Sat, platforma de satelit a UPC, nu mai au acces la posturile companiei Pro TV

Abonatii Focus Sat, platforma de televiziune prin satelit a UPC, nu vor mai avea in grila de programe canalele companiei Pro TV, printre care Pro TV si Acasa TV, au anuntat oficialii companiei.

Canalele Pro Tv nu vor mai fi receptionate de abonatii Focus Sat incepand de luni

Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, Sport. ro, Pro TV International nu vor mai fi disponibile in sistemul de retransmisia prin satelit DTH al Focus Sat incepand cu 9 septembrie 2013, anunta Stirile Pro Tv. 'Focus Sat nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV S. pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei, arata sursa citata.

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie iar in noiembrie ar putea fi declansata greva.

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie.

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie, iar in noiembrie ar putea fi declansata greva generala, informeaza Mediafax. Reprezentantii Coalitiei profesionistilor din sistemul de sanatate au anuntat, vineri, masurile de protest care vor avea loc in perioada urmatoare. Astfel, protestele vor incepe in septembrie cu manifestari in .

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana pe 27.

Doctrina KABBALEI. Filosofia religioasa a evreilor - din 18 septembrie la toate chioscurile ...

In istoria omenirii a existat mereu un curent subteran de gandire, transmis printr-un lant neintrerupt de initiati. In premiera, Romania libera va dezvaluie aceste comori ascunse printr-o colectie de 6 volume de exceptie. Miercuri 18 septembrie, primul volum din colectie, dezvaluie misterele Kabbalei, filosofia religioasa a evreilor. Pret special, carte si ziar, 10 lei, disponibile la toate chioscurile de difuzare a presei doar impreuna cu ziarul Romania libera. Urmeaza miercuri 25 septembrie, .

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,.

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in luna noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )