Libnet.ro
UNICEF

19:45

Din secretele dulciurilor traditionale romanesti: care este reteta perfecta pentru serbet si cum sa faci cele mai bune pricomigdale

Adevărul Adevărul,
Din secretele dulciurilor traditionale romanesti: care este reteta perfecta pentru serbet si cum sa faci cele mai bune pricomigdale

Mioara Stochita este o teleormaneanca de 59 de ani care prepara dulciuri traditionale romanesti de mai bine de 40 de ani. Preparatele gospodinei au ajuns in targuri din toata tara si au depasit granitele Romaniei, ajungand sa indulceasca unguri sau polonezi. Mioara Stochita stie secretul celui mai bun serbet romanesc, batut doar cu paleta de lemn si fara niciun conservant. continuă pe Adevărul

Dosarul in care este cercetat ginerele lui Traian Basescu, declinat catre DNA

DIICOT a declinat catre DNA dosarul Mosia Bratienilor, in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, potrivit biroului de presa al DIICOT.

Noul membru CNA, incompatibil cu functia ocupata. Care este motivul

Noul membru al CNA, Radu Herjeu, care, joi, a participat la prima sedinta publica a institutiei, a declarat ca nu poate sa voteze in nicio speta discutata de Consiliu, din cauza ca este si presedintele a doua ong-uri, fapt care este incompatibil cu functia detinuta din CNA, relateaza Mediafax.

Darius Valcov, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Ministrul demisionar al Finantelor Darius Valcov s-a prezentat, joi, la DNA, pentru audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de.

Tiberiu Nitu, precizari despre dosarul in care este cercetat Traian Basescu

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, privitor la acuzatiile aduse fostului presedinte Traian Basescu, ca nu vrea sa comenteze dosarul in care este cercetat fostul presedinte, conform B1 Tv. v.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal ginerele lui Basescu, preluat de DNA

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, va fi cercetat de DNA, informeaza Mediafax.

Avion rusesc, survol deasupra navelor romanesti care participau la un exercitiu NATO in Marea Neagra. Reactia ministrului Apararii

Un avion rusesc a survolat, luni, Marea Neagra, in zona Portului Constanta, unde au avut loc exercitiile navelor NATO sosite la sfarsitul saptamanii, ministrul Apararii, Mircea Dusa, sustinand ca este.

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat unele cazuri si a primit sesizari de la clienti care se plang ca firmele au dobanzi si de 5. 000% pe an, potrivit presedintelui asociatiei, Marius Dunca, informeaza Mediafax.

Care este jocul facut de doi studenti romani si descarcat de 30.000 de ori pe zi

Carlo Climcescu si Alex Vintescu sunt doi studenti de 23 de ani de la Facultatea de Inginerie si Limbi Straine. in timpul liber insa sunt programatori si fac jocuri pentru platforma Android. Recent, acestia au reusit sa construiasca de la 0 un joc de actiune bazat pe personajele de tip minion din animatia Despicable Me.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )