Libnet.ro
UNICEF

06:45

Directorul Loteriei Romane a fost demis. Silviu Carmaciu ii va lua locul lui Cezar Pantea. O licitatie controversata sta la mijlocul demiterii

Adevărul Adevărul,
Directorul Loteriei Romane a fost demis. Silviu Carmaciu ii va lua locul lui Cezar Pantea. O licitatie controversata sta la mijlocul demiterii

Directorul Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, a fost demis, la trei luni de la numire, potrivit Digi24. Pantea a fost numit in functie in aprilie, el inlocuindu-lpe Catalin Chesa, care era sef al Loteriei de la finalul lunii septembrie 2016. Pantea va fi inlocuit de Silviu Carmaciu, potrivit unor surse Adevarul. continuă pe Adevărul

Directorul Loteriei Romane a fost demis. Silviu Carmaciu ii va lua locul lui Cezar Pantea

Directorul Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, a fost demis, la trei luni de la numire, potrivit Digi24. Pantea a fost numit in functie in aprilie, el inlocuindu-lpe Catalin Chesa, care era sef al Loteriei de la finalul lunii septembrie 2016. Pantea va fi inlocuit de Silviu Carmaciu, potrivit unor surse Adevarul.

Directorul Loteriei Romane a fost demis

Directorul Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, a fost demis, la trei luni de la numire, potrivit Digi24. Pantea a fost numit in functie in aprilie, el inlocuindu-lpe Catalin Chesa, care era sef al Loteriei de la finalul lunii septembrie 2016.

Directorul Loteriei Romane a fost demis

Directorul Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, a fost demis de ministrul Finantelor. El va fi inlocuit de omul de afacri Silviu Carmaciu.

Directorul Loteriei Romane a fost demis

Cezar Marius Pantea, directorul Loteriei Romane, a fost demis, potrivit DC News. Cezar Marius Pantea a fost numit director general la Loteria Romana, in luna aprilie, 2017, inlocuindu-l.

Directorul general al Loteriei Romane a fost demis

Ministerul Finantelor l-a demis pe directorul general al Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, informeaza Digi24. Acesta a fost inlocuitde ministrul Finantelor cu omul de afaceri Silviu Carmaciu. Carmaciu este unic actionar intr-o firma si, din 2009, secretar general al Asociatiei Camera de Comert si Industrie Austria.

Directorul Loteriei Romane a fost demis (FOTO)

Cezar Marius Pantea a fost demis miercuri din functia de director al Loteriei Romane. Acesta ocupa aceasta functia de doar trei luni cand l-a inlocuit pe Catalin Chesa, scrie Adevarul. Nici.

Directorul Loteriei Romane, Cezar Marius Pantea, a fost inlocuit cu Silviu Carmaciu

Silviu Cirmaciu il inlocuieste pe Cezar Pantea la conducerea Loteriei Romane

Silviu Cirmaciu este noul director general al Loteriei Romane, potrivit unor surse apropiate din industria jocurilor de noroc, inlocuindu-l astfel pe Cezar Marius Pantea care a stat la conducerea Loteriei doar patru luni.

Seful Loteriei Romane, revocat din functie. De cine va fi asigurat interimatul companiei

Directorul general al Loteriei Romane, Marius Cezar Pantea, a fost revocat din functie, miercuri, de Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Loteria Romana, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )