Libnet.ro
UNICEF

01:05

Discutie tensionata intre Donald Trump si Xi Jinping. Ce a avut de reprosat presedintele Chinei

România Liberă România Liberă,
Discutie tensionata intre Donald Trump si Xi Jinping. Ce a avut de reprosat presedintele Chinei

Presedintele chinez Xi Jinping i-a comunicat vineri omologului sau american Donald Trump ca observat. continuă pe România Liberă

Prima reactie a lui Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare: Partidul Republican nu a fost niciodata atat de atacat si niciodata nu a fost mai unit decat acum

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a fost pus sub acuzare de catre Camera Deputatilor.

Donald Trump, pus sub acuzare: ce tradeaza reactia republicanilor si de ce va scapa presedintele SUA

Donald Trump este mai aproape ca niciodata de a fi demis din functia de presedinte al Statele Unite ale Americii, dupa ce cea mai nedreapta punere sub acuzare. Camera Reprezentantilor din Parlamentul american a decis in aceasta saptamana punerea sub acuzare a lui Donald Trump, un proces care s-ar putea reflecta in demiterea sa din .

VIDEO Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump in vederea demiterii

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat in cursul noptii de miercuri spre joi articolele de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia. Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump.

De Niro, atac la copiii lui Donald Trump: I-as fi dezmostenit pana acum. O familie de gangsteri

Robert De Niro 76 de ani) il ataca din nou pe Donald Trump. De aceasta data, legendarul actor a lansat o tirada de critici la adresa celor doi copii adulti ai presedintelui american, Trump Jr. 41 de ani) si Ivanka Trump 38 de ani).

Una dintre principalele reviste evangheliste americane indeamna la destituirea lui Donald Trump

Una dintre principalele reviste evangheliste americane, Christianity Today, considera ca presedintele Donald Trump ar trebui sa fie destituit si ca este pierdut moral, intr-un editorial in care precizeaza ca se tine in general departe de politica, relateaza AFP.

FOTO Cum arata placa memoriala trimisa de Donald Trump la Timisoara. Mesajul Statelor Unite pentru martirii romani ucisi in decembrie 1989

Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, a participat vineri, 20 decembrie, la dezvelirea placii memoriale trimise de presedintele Donald Trump la Timisoara, care marcheaza 30 de ani de la Revolutia anticomunista.

Continua contrele dintre presedintele SUA si opozitia democrata. Donald Trump doreste sa fie judecat cat mai rapid de Senat

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat, joi, ca doreste ca procesul de destituire din Senat sa se desfasoare cat mai rapid, in conditiile in care democrata Nancy Pelosi, presedintele Camerei.

VOT ISTORIC IN SUA Donald Trump devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a fost pus sub acuzare pentru abuz de putere si obstructionarea anchetei parlamentare.

Punerea sub acuzare care dezbina Statele Unite: comparatii cu procesul lui Iisus si sustinere de la Putin. Pe ce mai mizeaza democratii impotriva lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Vladimir Putin: Procedura de destituire impotriva lui Donald Trump se bazeaza pe acuzatii inventate

Procedura de destituire din Congresul SUA impotriva presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere se bazeaza pe acuzatii complet inventate, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )