Libnet.ro
UNICEF

08:46

Divort bomba in showbiz, dupa 15 ani de casnicie: Nu se mai poate salva nimic

Playtech Playtech,
Divort bomba in showbiz, dupa 15 ani de casnicie: Nu se mai poate salva nimic

Divort bomba in showbiz-ul autohton! Desi se zvonea ca cei doi incearca totusi sa se regaseasca si sa-si salveze casnicia, lucrurile n-au mers deloc in directia buna. Cei doi soti sunt mai decisi decat niciodata sa mearga pe drumuri separate. Divorteza dupa 15 ani de casnicie! Vedetele de la noi care si-au spus adio Cu . continuă pe Playtech

INTERVIU Catalin Tolontan: Dupa cinci ani de la Colectiv, oamenii nu simt ca beneficiaza de conditii mai bune in spitale

Triplarea salariilor medicilor si investitiile care s-au facut in sistemul medical la cinci ani de la tragedia de la Colectiv nu au determinat schimbari importante in ceea ce priveste conditiile din spitale, este de parere jurnalistul Catalin Tolontan, intr-un interviu acordat Weekend Adevarul.

Ce pensii vor primi, de fapt, romanii care au contributie mai mica de 15 ani. Va fi oribil daca esti in situatia asta

Pensionarii aflati in plata care au realizat stagiul de cotizare mai mic de 15 ani beneficiaza de recalculare pe noua formula. Astfel, daca suma rezultata in urma recalcularii este sub indemnizatia sociala minima, acestia vor putea opta pentru aceasta din urma, respectiv mai mare. Cati bani vor primi pensionarii cu o contributie mai mica de .

Brutalitatea extrema a unui septuagenar de care sotia a divortat dupa 45 de ani de casnicie: Te voi face pasta de mici!

O femeie din judetul Mures a trait un adevarat calvar dupa ce a decis sa divorteze de barbatul cu care a fost casatorita 45 de ani. Ani la rand barbatul a hartuit-o si i-a transmis cele mai odioase amenintari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )