Libnet.ro
UNICEF

19:45

DNA se apropie de Tariceanu. De ce se teme Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
DNA se apropie de Tariceanu. De ce se teme Liviu Dragnea

Dupa ce Calin Popescu Tariceanu a intrat in vizorul atacurilor DNA, Liviu Dragnea se teme si el de un denunt. Mare minune daca nu va apare vreun nebun care sa-mi faca si mie vreun denunt zilele astea, pentru. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Mare minune sa nu apara vreun nebun care sa-mi faca si mie un denunt/ Dragnea spune ca obiectivul sau este PSD, dar nu exclude ca ar fi interesat de functia de premier

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca se asteapta ca pe numele sau sa apara, in perioada imediat urmatoare, un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Dragnea a mai declarat ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier.

Liviu Dragnea, despre sistemul de alegere a presedintelui PSD: Nu este comunist, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Alexandria, ca sistemul prin care va fi ales in fruntea social democratilor nu este comunist, ci ultrademocratic. Nu stiu ce isi dorea.

Liviu Dragnea: Nu o sa spun nici ca ma intereseaza, nici ca nu ma intereseaza functia de premier

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier.

Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu isi doreste sa devina premierul Romaniei. Social-democratul a facut aceasta precizare in conditiile in care a fost intrebat daca pasul urmator dupa castigarea presedintiei PSD este functia de prim-ministru.

VIDEO Paul Stanescu, din nou in fruntea PSD Olt dupa ce a demisionat in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, a revenit, de marti 29 septembrie, la carma organizatiei judetene a PSD dupa ce, la finele lunii mai a. c. , a demisionat din aceasta functie in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD, condamnat la acel moment cu suspendare in Dosarul Referendumului. Paul Stanescu a fost singurul candidat la sefia PSD Olt.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: E un risc pe care mi-l asum pentru ca e nevoie ca PSD sa devina un factor de stabilitate in viata politica din Romania

Liviu Dragnea si-a anuntat, la Alexandria, candidatura pentru presedintia PSD. Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii sa am si sustinerea.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: Am invatat ca in politica nu poti minti cu speranta ca nu se va afla (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a anuntat, la Alexandria, candidatura pentru presedintia PSD. Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii sa am si sustinerea.

Liviu Dragnea isi lanseaza candidatura la presedintia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza astazi, la Alexandria, candidatura la sefia partidului, fiind in acest moment sustinut de cel putin 26 de filiale, si avandu-l contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, dupa retragerile lui Robert Negoita si Serban Nicolae, informeaza Mediafax.

Dragnea, dupa decizia din CEx: Mi-as fi dorit competitie

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus ca, din pacate, a ajuns singurul candidat la sefia PSD, desi el si-ar fi dorit sa existe competitie.

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )