Libnet.ro
UNICEF

11:00

DNA: Bunurile de 150 de mil. de euro sechestrate in 2014 vor intra in patrimoniu in patru-cinci ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA: Bunurile de 150 de mil. de euro sechestrate in 2014 vor intra in patrimoniu in patru-cinci ani

Consilierul procurorului sef al DNA, Marius Bulancea, a declarat, miercuri, ca procurorii anticoruptie au pus sechestru, de la inceputul anului pana in prezent, asupra unor bunuri ce valoreaza 150 de milioane de euro, insa acestea vor ajunge in. continuă pe Wall-Street Ro

Americanii de la 3M vor incheia 2014 cu afaceri de 53 mil. euro

Grupul american de tehnologie 3M, una dintre cele mai mari 100 de corporatii americane, cu venituri de 30 mld. euro, isi propune sa atinga pe plan local o cifra de afaceri de 53 mil. euro in acest an, evolutie sustinuta in special de divizia.

DNA: Bunurile sechestrate in 2014 de procurorii anticoruptie vor intra in patrimoniu in patru sau cinci ani

Procurorii anticoruptie au pus sechestru, de la inceputul anului si pana in prezent, pe bunuri ce valoreaza in total 150 de milioane de euro, insa acesti bani vor ajunge in patrimoniul statului abia peste patru sau cinci ani. Asa a declarat miercuri Marius Bulancea, consilierul procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Proprietarii Eka Investment Group investesc 0,5 mil. euro in patiseria Le Grenier a Pain

Proprietarii dezvoltatorului imobiliar Eka Investment Group, Emil si Corina Pop, au deschis in Bucuresti prima brutarie a francizei Le Grenier a Pain, cu o investitie de 500. 000 de euro.

Anuntarea castigatorului licitatiei de 440 mil.euro pentru trenuri la metrou, amanata pana in martie

Metrorex a amanat pana cel tarziu in luna martie desemnarea castigatorului contractului de achizitie a maxim 51 de trenuri de metrou la magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, contract estimat la 440 milioane euro cu TVA pentru care concureaza cinci.

Guvernul aloca inca 5 mil euro pentru gradinitele din R. Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca guvernul va aloca cinci milioane de euro pentru continuarea programului de construire si reabilitare a gradinitelor din Republica Moldova.

Plaza Centers, dezvoltatorul Casa Radio, a vandut cu 1,2 mil. euro un teren in Hunedoara

Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers, compania care vrea sa dezvolte proiectul Casa Radio, a mai vandut un teren din portofoliul detinut in Romania. Astfel, dezvoltatorul a vandut cu 1,2 milioane de euro un teren in Hunedoara, unde intentiona sa.

UNATC a platit 3 mil. euro pentru o cladire de birouri. Tranzactia, finantata prin fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica IL Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste trei milioane de euro, a anuntat Esop, intermediarul tranzactiei. Tranzactia a fost finantata.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )