Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Despagubirile date de comisia in care a fost Bica, mai mari decat totalul celor platite de ANRP in 2011

Antena3 Antena3,
DNA: Despagubirile date de comisia in care a fost Bica, mai mari decat totalul celor platite de ANRP in 2011

Procurorii anticoruptie arata, in referatul cu propunerea de arestare a Alinei Bica si a altor trei persoane, ca despagubirile pe care le-au acordat in dosarul terenului supraevaluat sunt mai mari decat totalul. continuă pe Antena3

DNA: Despagubirile date de comisia in care a fost Alina Bica, mai mari decat cele platite de ANRP in 2011

Procurorii anticoruptie arata, in referatul cu propunerea de arestare a Alinei Bica si a altor trei persoane, ca despagubirile pe care le-au acordat in dosarul terenului supraevaluat sunt mai mari decat totalul.

ANSVSA face controale la fermele de pasari, dupa ce au fost confirmate mai multe focare de gripa aviara in Europa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata de Comisia Europeana ca au fost confirmate mai multe focare de.

ActiveWatch: Antena 3 si Romania TV, dezinformare si tentative de influentare a optiunilor de vot. Care au fost cele mai grave abateri facute de cele doua posturi

ActiveWatch, asociatie care protejeaza si promoveaza dreptul la libera exprimare si libertatea presei, a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la modul in care televiziunile au reflectat turul doi al alegerilor prezidentiale 2014, precizand ca Romania TV si Antena 3 au mobilizat electoratul in favoarea candidatului Victor Ponta si au mizat pe defaimarea contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Ion Tiriac: Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul/ Despre Fissette: Sportul e o industrie, s-a terminat cu Pierre de Coubertin

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri, in cadrul primei editii a Balului Natatiei, ca Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace, potrivit Mediafax. Sportul e o industrie, s-a terminat cu Pierre de Coubertin. A fost un contract n. r. - intre Simona Halep si antrenorul belgian Wim Fissette) care s-a terminat din cate am inteles eu si fiecare a hotarat sa se duca in partea lui. Simona Halep banuiesc eu ca daca a ajuns acolo unde este acum nu e nici fraiera, nici proasta, a declarat Tiriac.

Tiriac: Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace

Ion Tiriac a declarat, miercuri seara, ca Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace.

Deputatul UDMR Marko Attila, vizat in dosarul in care Alina Bica a fost retinuta

Deputatul UDMRMarko Attila este vizat in dosarul in care sefa DIICOTAlina Bica a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de abuz in serviciu, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

VIDEO. Geoana: Nu vreau sa fiu in pielea lui Ponta. La mine a fost si mai greu. Te duci la culcare presedinte si te scoli cu Basescu reinventat

Mircea Geoana, senator PSD si fost candidat la Presedintie la scrutinul pe care l-a pierdut in fata lui Traian Basescu in anul 2009, a declarat, marti, ca nu vrea sa fie in pielea lui Victor Ponta dupa ce acesta a pierdut alegerile prezidentiale si a aratat ca ii este alaturi intrucat stie prin ce trece, socul fiind unul important, mentionand ca in cazul sau a fost si mai greu.

VIDEO Interviu cu politologul Cristian Pirvulescu. Care a fost marea eroare comisa de Ponta si ce atu a avut Iohannis

Andreea Esca a discutat in platoul Stirilor Pro TV rezultatul alegerilor prezidentiale, alaturi de politologul Cristian Pirvulescu. Care a fost cea mai mare greseala a lui Victor Ponta, dar si cel mai mare atu al lui Klaus Iohannis, aflati din interviu.

Care sunt cele mai fericite tari din lume

Un infografic creat de MoveHub releva diferentele nivelurilor de fericire din tarile din intreaga lume. Aparent, cele mai fericite natiuni sunt situate in mare parte in Europa de Sud si America Centrala. Rusia, Statele Unite si unele parti din Africa se afla la polul opus pe axa fericirii.

Care sunt cele mai populare servicii de cloud si ce spatii de stocare ofera acestea

Anul 2014 a adus o oferta bogata in materie de stocare online, producatorii oferind spatii de stocare la preturi modice. CNET propune o imagine de ansamblu asupra principalelor platforme care ofera stocare in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )