Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala (studiu)

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, Bulgaria si Romania. Studiul, la care au participat 48. 602 de absolventi romani, a urmarit cariera socio-profesionala a absolventilor imediat dupa absolvire si dupa o perioada considerata suficienta pentru a atinge un anumit nivel profesional 6 luni). Potrivit rezultatelor, 32% dintre absolventi aveau locuri de munca partial legate de domeniul studiat, 39% au lucrat in domenii foarte diferite si 35% au lucrat in domeniul in care au studiat. continuă pe Hotnews

Doar unul din cele 15 scanere din vami este functional: ANAF anunta ca face plangere penala in acest caz

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca sesizeaza organele de urmarire penala dupa ce inspectorii institutiei au descoperit, in urma unor controale, ca doar unul din 15 scanere.

Numarul doi din Uber, Emil Michael, si-a dat demisia (surse)

Numarul doi al Uber, Emil Michael, a demisionat, a anuntat luni o sursa apropiata dosarului, un anunt care intervine in momentul in care grupul se confrunta cu acuzatii de sexism si de hartuire, scrie AFP.

Fiscul face plangere penala, dupa ce a descoperit ca doar unul din cele 15 scanere din vami functioneaza

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a decis sa sesizeze organele de urmarire penala, dupa ce, in urma unui control in vami s-a descoperit ca doar unul dintr cele 15 scannere este functional.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )