Libnet.ro
UNICEF

14:16

Doi pescari din Arad au crezut ca au prins captura vietii lor si au tras sa o aduca la mal. Ce aveau in carlig, de fapt

Playtech Playtech,
Doi pescari din Arad au crezut ca au prins captura vietii lor si au tras sa o aduca la mal. Ce aveau in carlig, de fapt

Sa fi pescar nu este usor, iti trebuie rabdare, noroc si scule pe masura, care nu sunt foarte ieftine, daca stam sa ne gandim. Pescuitul poate fi, atat pasiune, cat si sport, daca te simti in stare. Au crezut ca au prins captura vietii lor Este si cazul a doi pescari din Arad, care au . continuă pe Playtech

Barbat, confundat cu un peste urias, salvat de la inec de doi pescari, in Arad

Doi pescari au salvat un barbat cu handicap de la inec, in noaptea de sambata spre duminica, crezand initial ca au prins un peste urias. Incidentul s-a petrecut in judetul Arad, unde barca in care se aflau trei barbati, printre care si cel cu handicap, s-a scufundat.

Caz incredibil la Arad: Un barbat a fost salvat de la inec de doi pescari care au crezut initial ca au prins un peste urias

Doi pescari din judetul Arad au salvat de la inec, in noaptea de sambata spre duminica, un barbat cu handicap locomotor care a cazut dintr-o barca si a fost purtat de curenti cativa kilometri, pe raul Mures, pescarii fiind surprinsi sa constate ca de undita era agatat un om, si nu un peste urias, cum crezusera.

Doi pescari au salvat de la inec un barbat. Acestia au crezut ca de undita lor se prinsese un peste enorm (VIDEO)

Doi pescari au crezut ca au prins pestele cel mare, insa prada lor s-a dovedit a fi un barbat care avea un handicap locomotor. Totul s-a petrecut in judetul Arad, in noaptea de sambata spre duminica.

Doi pescari care credeau ca au prins un peste au salvat un om de la inec

Un barbat cu handicap locomotor, care a cazut in raul Mures, a fost salvat de la inec de doi pescari.

Un barbat din Arad a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca in filme. A gonit 80 de km cu masina si a trecut de trei filtre. Cum s-a petrecut totul (VIDEO)

Urmarire ca in filme pe strazile din Arad. Un barbat a fost impuscat de politisti, dupa zeci de kilometric de cursa nebuna prin oras. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe.

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna.

Politia Capitalei a dat in urmarire doi membri din clanul Duduianu

Politia Capitalei este in cautare a doi membri ai clanului Duduianu, acuzati de talharie si santaj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )