Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in invatamant: S-a stins cel mai iubit profesor - E greu sa vorbesti despre el la trecut(FOTO)

B1 B1,
Doliu in invatamant: S-a stins cel mai iubit profesor - E greu sa vorbesti despre el la trecut(FOTO)

Baia Mare este in doliu. Unul dintre cei mai indragiti profesori din oras a murit la doar 57 de ani. Mircea Carausan, director al Colegiului Tehnic Transilvania, s-a stins din viata duminica, 20. continuă pe B1

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani, conform unui studiu realizat de un portal imobiliar.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

Moscova anunta ca ancheta privind atacul de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel

Comitetul rus de Investigatii a anuntat ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de Daesh, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova .

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

Romania este una dintre tarile in care increderea consumatorilor a crescut cel mai mult - studiu Nielsen

Increderea consumatorului la nivel global creste pe tot mai multe piete, consumatorii aratandu-se optimisti in legatura cu viitoarele achizitii pe care le vor face, mai ales in Europa, Asia si America Latina, arata un studiu Nielsen. Romania a urcat in ultimele doua trimestre, fiind una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor.

Cum a ajuns iPhone 7 sa fie cel mai popular smartphone din lume

Multi au fost convinsi ca iPhone 7 va fi un esec, pentru ca nu s-a lansat cu schimbari semnificative de design fata de iPhone 6S. Nu a fost insa asa. Cu doar cateva luni inante de lansarea unor noi smartphone-uri marca Apple, cele mai recente statistici referitoare la vanzarile de terminale sunt imbucuratoare pentru gigantul [].

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )