Libnet.ro
UNICEF

18:45

DOLIU in lumea filmului romanesc! Unul dintre cei mai mari si apreciati regizori romani s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in lumea filmului romanesc! Unul dintre cei mai mari si apreciati regizori romani s-a stins din viata (FOTO)

Doliu in lumea cinematografiei romanesti! Radu Bartholomeu Gabrea, unul dintre cei mai apreciati regizori romani, s-a stins din viata la 79 de ani. Acesta s-a nascut pe 20 iunie 1936 in. continuă pe B1

MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea integrala a retelei de clinici Anima. Anima Specialty Medical Services are in componenta 6 policlinici si un laborator, peste 200 de angajati, specialisti medicali si personal de suport, fiind prima retea de medicina privata cu retea proprie de medicina de familie din Romania.

Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Anul acesta implineste 67 de existenta pe piata romaneasca si, desi a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, a reusit sa faca tranzitia spre capitalism si sa se mentina pe linia de plutire pe piata romaneasca. Cum a.

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a.

Aproape un milion de numere de telefon au fost portate anul trecut. RCS RDS a atras cei mai multi utilizatori

Peste 3,66 milioane de numere de telefon au fost portate in Romania, de la lansarea acestei optiuni, in 2008, o treime din acestea fiind portate numai anul trecut. Cei mai multi dintre ei au optat pentru reteaua RCS RDS.

Cei mai buni pantofi pentru alergat. Care e modelul tau preferat?

Alergatorii experimentati stiu cat de importanti sunt pantofii pentru alergat. In functie de distanta parcursa si de forma piciorului, iata cei mai buni pantofi pentru alergat.

Omul Monicai Macovei, lovitura pentru premier si ministrul Justitiei: Cine este unul dintre semnatarii denuntului penal depus la DNA impotriva lui Grindeanu si Iordache (FOTO)

Un denunt penal a fost depus in urma cu cateva saptamani, la DNA, pe numele premierului Sorin Grindeanu si al ministrului Justitiei Florin Iordache, cei doi fiind acuzati de favorizarea.

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Acestia sunt cei mai seducatori barbati ai zodiacului

Fiecare semn zodiacal are farmecul lui, dar trebuie sa stii ca exista un top al nativilor de sex masculin care-l au pe vino-ncoace si care te vor cuceri iremediabil. Descopera-i mai jos pe cuceritorii zodiacului cu care, daca te pregatesti, ai sanse sa faci casa buna, dar si pe cei de care e cazul sa. te cam feresti.

Peste 3.000.000 de numere mobile portate in Romania: RCSRDS a castigat cei mai multi clienti din alte retele

Romanii si-au portat 3. 150 numere de telefon mobil din anul 2008 anul lansarii acestui serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul, atunci cand alegi sa-ti schimbi furnizorul) si pana in prezent, RCSRDS fiind furnizorul care a primit cele mai multe numere in propria retea - 1. 527 numere, urmat de Vodafone cu 743. 592 de numere, Orange cu 696. 746 numere, Telekom Romania Mobile Communications fostul Cosmote) cu 465. 914 numere si Telekom Romania Communications fostul Romtelecom/Zapp) cu 44. 556 de numere, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM).

Trei dintre cele mai promitatoare tinere handbaliste din Romania au ales Ungaria

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei se muta in Ungaria. Selectionerul Ambros Martin activeaza deja in campionatul maghiar, acolo unde vor ajunge si trei dintre tinerele talente din.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )