Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump anunta cel mai mare set de sanctiuni din istorie impotriva Coreei de Nord

Antena3 Antena3,
Donald Trump anunta cel mai mare set de sanctiuni din istorie impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump va face public cel mai mare set de sanctiuni din istorie pentru Coreea de Nord, scrie BBC. Noile masuri vor avea ca tinta 56 de nave si companii de transport maritim. continuă pe Antena3

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Vesti TERIBILE pentru romanii cu credite! ROBOR la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace. LEUL se prabuseste in fata euro

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat vineri la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, insa indicatorul ROBOR la 6 luni a crescut la 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace, arata datele publicate de Banca.

ROBOR la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace. LEUL sufera si el din cauza crizei politice, prabusindu-se in fata euro

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat vineri la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, insa indicatorul ROBOR la 6 luni a crescut la 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace, arata datele publicate de Banca.

Porsche Romania, cel mai mare importator auto, vrea sa vanda 50.000 masini/an pana in 2025

Porsche Romania, cel mai mare importator auto local, a vandut 455. 055 de autoturisme in cei 20 de ani de activitate si are in plan sa ajunga la vanzari anuale de 50. 000 unitati/an pana in 2025, de la 31. 500 unitati in prezent. O alta tinta de vanzari.

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

Premiera nationala la Macin Mountain Fun 2018, cel mai mare eveniment de ciclism montan din estul Romaniei

Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Macin Mountain Fun Greci, 2018, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului. Festivalul va avea loc in perioada 9-10 iunie 2018 si, pe langa concursurile de MTB si cross montan, va include spectacole, un foc de tabara si multe surprize. De asemenea, in premiera nationala pentru un concurs de MTB, a fost inclusa si categoria e-bike.

Indicele ROBOR la sase luni - 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,42%, cel.

AIE: China va deveni in 20 de ani cel mai mare producator de energie nucleara din lume, depasind Statele Unite

China isi va tripla capacitatea de productie a energiei nucleare in urmatorii 20 de ani si va deveni cel mai mare producator la nivel mondial, depasind Statele Unite, potrivit estimarilor Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite MarketWatch.

Ford a devenit cel mai mare angajator privat din Dolj. 4.419 salariati isi desfasoara activitatea la uzina din Banie

Constructorul Ford a devenit cel mai mare angajator din judetul Dolj, cu 4. 419 salariati. La uzina din Banie se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )