Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald Trump despre rezultatul alegerilor din SUA: Cred ca Putin ar fi preferat-o pe Hillary Clinton

România Liberă România Liberă,
Donald Trump despre rezultatul alegerilor din SUA: Cred ca Putin ar fi preferat-o pe Hillary Clinton

Presedintele Donald Trump a sustinut, miercuri, ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar fi fost mai fericit daca Hillary Clinton, candidatul Democratilor pentru Casa Alba in 2016, ar fi castigat alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Comisia Speciala de Anchetaa cerut Parchetului General dosarul alegerilor din 2009

Membrul Comisiei Speciale de AnchetaEugen Nicolicea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre dosarul alegerilor din 2009. Comisia Speciala de Ancheta din Parlament a.

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, pe Twitter, ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica care sa contracareze atacurile online asupra alegerilor.

VIDEO Avocata rusa Natalia Veselnitskaya sustine ca nu avea informatiile compromitatoare despre Hillary Clinton, pe care le voia Donald Trump Jr.

Avocata Natalia Veselnitskaya, care s-a intalnit in timpul campaniei prezidentiale din SUA cu Donald Trump Jr, a negat ca are vreo legatura cu agentii Kremlinului si insista ca s-a intalnit cu fiul presedintelui american doar pentru a apara interesele clientului ei in legea Magnitsky, ci nu pentru a transmite informatii compromitatoare cu privire la democrata Hillary Clinton, transmite postul NBC News, citat de News. ro.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

SUA: Presedintele Donald Trump saluta transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare

Presedintele american, Donald Trump, a salutat marti transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare, Donald Jr. , pe subiectul intalnirii acestuia cu o avocata rusa prezentata ca emisar al guvernului de la Moscova, transmite AFP.

Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

Donald Trump este, fara indoiala, un om al surprizelor. O demonstreaza, din plin, mai ales dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. Nu de putine ori, liderul de la Casa Alba a aratat ca nu se lasa.

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

Donald Trump Jr. sustine ca nu i-a spus nimic tatalui sau despre intalnirea cu o avocata rusa

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a dat asigurari, marti, intr-un interviu acordat Fox News, ca nu i-a spus tatalui sau despre intalnirea pe care a avut-o cu o avocata rusa care ii fusese prezentata ca detinatoare a unor informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, contracandidata lui Donald Trump in cursa electorala de anul trecut, relateaza AFP.

Donald Trump, dat in judecata, pe motiv ca a incalcat Primul Amendament, dupa ce a blocat mai multi utilizatori de Twitter

Un grup de aparare a libertatii de exprimare l-a dat in judecata pe presedintele american Donald Trump, pe motiv ca a blocat accesul mai multor persoane la contul sau de Twitter, decizie care ar incalca Primul Amendament al Constitutiei SUA.

Donald Trump Jr. publica e-mailurile cu privire la intalnirea avuta anul trecut cu avocata rusa

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui SUA, a publicat marti pe contul sau de Twitter patru pagini de mesaje electronice prin care era pregatita intalnirea din iunie 2016 cu avocata rusa Natalia Veselnitskaya, ce dorea sa ii ofere informatii compromitatoare cu privire la Hillary Clinton si furnizate de guvernul rus, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )