Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump in Israel: pariul care poate schimba istoria sau sa o detoneze

Adevărul Adevărul,
Donald Trump in Israel: pariul care poate schimba istoria sau sa o detoneze

Astazi, inaintea momentului intalnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanta si cu o semnificatie cu totul deosebita: va fi primul presedinte american in functie care se va duce la Zidul Plangerii, locul sacru de rugaciune pentru evrei si care este situat in zona de est a Ierusalimului, ocupata si mai apoi anexata de Israel. continuă pe Adevărul

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o tina de mana, in Israel - VIDEO

Prima calatorie oficiala in strainatate a lui Donald Trump, in calitate de presedinte al Statelor Unite, a produs inca un moment viral, odata cu aterizarea in Israel, potrivit Daily.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

Moment jenant pentru secretarul american pentru comert, in timpul unui discurs al lui Donald Trump. Wilbur Ross, in varsta de 79 de ani, a atipit in momentul in care liderul de.

A incalcat toate regulile pentru un selfie cu Donald Trump. Imaginea care i-a infuriat pe oficialii israelieni

Deputatul israelian Oren Hazan a reusit luni sa isi faca un selfie cu presedintele american, Donald Trump, incalcand protocolul primirii acestuia pe aeroportul din Tel Aviv si trecand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )