Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o tina de mana, in Israel - VIDEO

Antena3 Antena3,
Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o tina de mana, in Israel - VIDEO

Prima calatorie oficiala in strainatate a lui Donald Trump, in calitate de presedinte al Statelor Unite, a produs inca un moment viral, odata cu aterizarea in Israel, potrivit Daily. continuă pe Antena3

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

VIRAL: Dansul cu SABII al lui Donald Trump in Arabia Saudita. Melania DEPASITA de situatie! (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN. Internetul a luat imediat.

Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

Moment jenant pentru secretarul american pentru comert, in timpul unui discurs al lui Donald Trump. Wilbur Ross, in varsta de 79 de ani, a atipit in momentul in care liderul de.

Donald Trump la Riad: Un NATO arab este oare posibil?

Acesta pare sa fie proiectul pentru care, foarte probabil, conform unor surse multiple, Donald Trump isi va exprima sustinerea la reuniunea din Arabia Saudita cu sefi de state din lumea araba.

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

Gest INCALIFICABIL! Fosta sotie a lui Donald Trump si-a facut un selfie in Times Square, chiar dupa ce o masina a intrat in multime (FOTO)

Marla Maples, fosta sotie a presedintelui american Donald Trump se afla in Times Square cand a avut loc oribilul atac al unui individ care a intrat in multime cu un automobil. Contrar altora, care,.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

A incalcat toate regulile pentru un selfie cu Donald Trump. Imaginea care i-a infuriat pe oficialii israelieni

Deputatul israelian Oren Hazan a reusit luni sa isi faca un selfie cu presedintele american, Donald Trump, incalcand protocolul primirii acestuia pe aeroportul din Tel Aviv si trecand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )