Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica. continuă pe Hotnews

Donald Trump este cauza sau doar pretext convenabil pentru caderea pietelor?

Linistea si optimismul de pe pietele americane, care au domnit inca de la castigarea alegerilor de catre Donald Trump si au continuat dupa instalarea sa la Casa Alba, au fost curmate brusc de amplificarea crizei politice din Statele Unite.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Donald Trump in Israel: pariul care poate schimba istoria sau sa o detoneze

Astazi, inaintea momentului intalnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanta si cu o semnificatie cu totul deosebita: va fi primul presedinte american in functie care se va duce la Zidul Plangerii, locul sacru de rugaciune pentru evrei si care este situat in zona de est a Ierusalimului, ocupata si mai apoi anexata de Israel.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o tina de mana, in Israel - VIDEO

Prima calatorie oficiala in strainatate a lui Donald Trump, in calitate de presedinte al Statelor Unite, a produs inca un moment viral, odata cu aterizarea in Israel, potrivit Daily.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Donald Trump la Riad: Un NATO arab este oare posibil?

Acesta pare sa fie proiectul pentru care, foarte probabil, conform unor surse multiple, Donald Trump isi va exprima sustinerea la reuniunea din Arabia Saudita cu sefi de state din lumea araba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )