Libnet.ro
UNICEF

23:30

Donald Trump merge la a doua dezbatere prezidentiala cu Joe Biden. Evenimentul devenise incert odata cu vestea ca presedintele SUA are COVID-19

B1 B1,
Donald Trump merge la a doua dezbatere prezidentiala cu Joe Biden. Evenimentul devenise incert odata cu vestea ca presedintele SUA are COVID-19

Donald Trump, presedintele SUA, are de gand sa participe la a doua dezbatere prezidentiala, care va avea loc saptamana viitoare la Miami, la mai putin de doua saptamani distanta de momentul in care. continuă pe B1

Ce avere are Joe Biden, oponentul lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba

Joe Biden 77 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti si mai longevivi politicieni din Statele Unite ale Americii. Democratul promite sa-l invinga pe Donald Trump la alegerile din noiembrie. A acumulat.

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

VIDEO Jim Carrey debuteaza in rolul lui Joe Biden, in noul sezon al show-ului Saturday Night Live

Actorul si comedianul Jim Carrey l-a interpretat, sambata seara, pe candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, in ultimul episod al show-ului Saturday Night Live, care a satirizat recenta dezbatere prezidentiala americana.

Joe Biden, cu 10 procente in fata lui Trump in cel mai recent sondaj, realizat dupa imbolnavirea presedintelui

Democratul Joe Biden il devanseza cu 10 puncte procentuale pe Donald Trump, intr-un sondaj ReutersIpsos efectuat intre 2-3 octombrie, dupa ce presedintele a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, majoritatea americanilor considerand ca acesta ar fi putut sa evite boala daca ar fi luat virusul mai in serios.

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Presedintele american, Donald Trump a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19. Numai ca afectiunea pe care o are de ani de zile, coroborata cu noua infectie ii pot afecta grav sanatatea. Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni Expertii in boli infectioase si medicii care au tratat pacientii cu Covid-19 s-au intrebat .

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )