Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

B1 B1,
Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de. continuă pe B1

Pelerinaj Sfanta Parascheva 2020. Cand vor avea loc procesiunile de la Iasi

Pelerinajul Sfantei Parascheva aduna in fiecare an sute de mii de credinciosi la Iasi. Evenimentul religios incepe de obicei cu cateva zile mai devreme de mijlocul lunii octombrie, iar noaptea dintre 13 spre 14 oc.

Augustin Zegrean: Cred ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie Prelungirea mandatului parlamentar se poate face doar in 4 situatii, nu pot sta acolo cat vor ei (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostpresedinte al CCR, a explicat de ce crede ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie, data stabilita de Guvern. in direct pe B1 TV, sambata dimineata, specialistul a.

Cand va fi externat Donald Trump

Donald Trump se plictiseste in spital. S-ar fi plans consilierilor ca este satul sa tot urmareasca seria de comentarii care se fac pe seama bolii lui si ca vrea sa revina la Casa Alba.

Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Saptamana 5 11 octombrie se deschide cu doua aspecte armonioase de trigon intre Luna din Taur si Jupiter si Pluto din Capricorn. Zodiile Taur, Fecioara si Capricorn incep saptamana cu forte proaspete in plan profesional. Se anunta, de asemenea, noroc de bani si in dragoste pentru unii nativi. Horoscopul saptamanii 5 11 octombrie .

Zile libere 2021. Cate libere legale vor avea romanii anul viitor si de cate weekenduri prelungite se vor bucura

In anul 2021 vor fi 15 zile libere legale, declarate prin lege, la fel ca si in anul anterior, iar 7 dintre ele pica in timpul saptamanii. Cate zile libere legale vor avea romanii in 2021 in prezent,.

Data alegeri parlamentare. Cand ar putea avea loc scrutinul pentru alegerea senatorilor si deputatilor

Data alegerilor parlamentare nu a fost stabilita, oficial. Guvernul a hotarat o data, insa din Parlament vin diverse propuneri. in aceste conditii, dilemele alegatorilor sunt perfect justificate. Cat ar putea.

Data la care va avea loc Black Friday in 2020. Vinerea Neagra a reducerilor este in noiembrie

Black Friday 2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagra a preturilor, este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Multe magazine, in special online, au pregatit cele mai substantiale reduceri.

Alegeri locale 2020. Cine a castigat fiecare sector in parte, dupa ce s-au numarat toate voturile

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele finale la alegerile locale 2020. Iata care e situatia pe Bucuresti, pe fiecare Sector in parte, dupa ce s-au numarat toate voturile.

Horoscopul pentru weekendul 3-4 octombrie 2020: Gemenii vor incheia o relatie de prietenie care i-a dezamagit

Nativii din zodia Gemenivor termina o relatie de prietenie care i-a dezamagit, insa vorobserva ca nu o sa aiba niciun regret. Horoscop zilnic - vineri, 2octombrie 2020, pentru.

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei: Am dat spaga o singura data. Cand am venit prima data in Romania, ne-au cerut la granita cate 5 euro

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei din partea USR-PLUS, sustine ca a dat spaga o singura data, cand a ajuns in premiera in Romania, cu autocarul. El a povestit ca era insotit de trei prieteni si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )