Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump a trecut la amenintari. Presedintele SUA, catre fostul director FBI: Ai face bine sa speri ca...

B1 B1,
Donald Trump a trecut la amenintari. Presedintele SUA, catre fostul director FBI: Ai face bine sa speri ca...

Presedintele american Donald Trump l-a avertizat pe James Comey, pe care tocmai l-a demis de la conducerea FBI, sa nu faca dezvaluiri in presa, informeaza AFP. James Comey ar face bine sa spere ca. continuă pe B1

Donald Trump, avertisment dur pentru fostul director FBI: Ar face bine sa spere ca nu exista inregistrari ale conversatiilor noastre!

Presedintele american Donald Trump l-a atentionat vineri pe fostul director al FBI, James Comey, pe care l-a destituit in mod neasteptat marti, sa nu faca dezvaluiri pentru presa, informeaza.

Donald Trump, avertisment catre fostul sef al FBI: Sa speram ca James Comey nu are inregistrari ale conversatiilor noastre, pe care sa le ofere presei!

Presedintele american Donald Trump i-a transmis, vineri, fostului director al Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, pe care l-a demis marti seara, sa nu dezvaluie presei inregistrari ale conversatiilor dintre ei.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

Presedintele Donald Trump a declarat ca a avut, miercuri, la Casa Alba, o intrevedere foarte buna cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Donald Trump recunoaste ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director FBI daca este vizat de ancheta privind legaturi cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a recunoscut joi ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director al FBI James Comey, pe care l-a demis, daca este vizat de o ancheta privind legaturile sale cu Rusia, cu riscul de a alimenta suspiciunile de ingerinta sau intimidare, scrie AFP.

SUA: Donald Trump l-a demis pe seful FBI, James Comey

Presedintele american, Donald Trump l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, potrivit Agerpres. Decizia a provocat o unda de soc la Washington, mai ales ca FBI este.

Donald Trump, pe cale sa scoata SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Presedintele american, Donald Trump a prevazut marti o reuniune a principalilor sai consilieri economici pentru a discuta despre participarea Statelor Unite ale Americii la Acordul de la Paris privind schimbarile cl.

Donald Trump spune ca ar putea sa-si faca publice declaratiile fiscale ori la sfarsitul mandatului, ori niciodata

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat ca ar putea sa-si faca publice declaratiile fiscale, dar abia la sfarsitul mandatului de presedinte al SUA, argumentand ca nu este interesat nimeni, in afara de jurnalisti, de impozitele platite de el.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )