Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosar penal deschis la Iasi, dupa explozia de la parterul unui bloc: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Dosar penal deschis la Iasi, dupa explozia de la parterul unui bloc: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a deschis un dosar penal savarsirea infractiunilor de distrugere calificata si ucidere din culpa, dupa ce o explozie puternica s-a produs luni seara la un. continuă pe B1

Dosar penal deschis la Parchet in cazul medicului electrocutat

Procurorii de la Parchetul sectorului 3 deschid dosar penal in cazul medicului electrocutat in sala de operatie, la Spitalul Coltea. Dosarul este deschis pentru nerespectarea normelor de securitate.

Procuorii au deschis dosar PENAL in cazul medicului care s-a electrocutat in timpul operatiei la Spitalul Coltea

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au deschis un dosar penal in rem, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare si neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in legatura cu medicul Marian Stamate de la Spitalul Coltea.

Procurorul raionului Taraclia, suspendat din functie. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal

Procurorul raionului Taraclia a fost suspendat din functie luni, 1 august. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu.

Dosar penal in legatura cu transfuzia de sange gresita de la Spitalul Clinic CF2 (VIDEO)

Parchetul judecatoriei sectorului 1 a deschis dosar penal in cazul transfuziei gresite de la Spitalul CF 2, potrivit B1 TV. Potrivit procurorilor, dosarul nu vizeaza in acest moment nicio persoana,.

Dosar penal pentru transfuzia de sange gresita de la Spitalul CF2

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a deschis, luni, un dosar penal in rem, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cu.

Procurorii deschid un dosar penal in cazul medicului electrocutat de la Spitalul Coltea

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a deschis un dosar penal in rem, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare si neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in legatura cu medicul Marian Stamate de la Spitalul Coltea, care a fost electrocutat in timpul unei operatii, potrivit unor surse din presa.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: O persoana a murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. O persoana a murit in urma exploziei. De asemenea, mai.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Reactie controversata a lui Trump dupa ce tatal unui soldat american musulman, ucis in Irak, i-a transmis ca are sufletul negru

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a avut o reactie controversata, dupa ce tatal unui soldat american musulman care a fost ucis in Irak l-a criticat pe miliardar, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )