Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dosar penal privind achizitia de corvete din timpul Guvernului Ciolos: Parchetul General cere documente de la Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Dosar penal privind achizitia de corvete din timpul Guvernului Ciolos: Parchetul General cere documente de la Parlament (VIDEO)

Parchetul General a dechis un dosar penal privind contractul de achizitie de corvete de catre Guvernul tehnocrat. PSD l-a acuzat pe Ciolos ca a incheiat contractul fara sa consulte. continuă pe B1

Tariceanu, despre scandalul privind achizitia corvetelor: Ma voi consulta cu Dragnea

Parchetul General a dechis un dosar penal privind contractul de achizitie de corvete de catre Guvernul Ciolos. in acest context, Tariceanu a declarat ca va raspunde fara rezerve solicitarii.

Parchetul General cere Parlamentului corespondenta transmisa de fostul ministru al Apararii, Motoc, privind achizitionarea de corvete multifunctionale, pentru solutionarea unui dosar penal

Parchetul General a transmis o adresa conducerii Senatului prin care solicita corespondenta transmisa de MApN sub semnatura fostului ministru Mihnea Motoc privind obtinerea aprobarii prealabile a achizitiilor in cadrul programului strategic de inzestrare Corveta multifunctionala, pentru solutioarea unui dosar penal.

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal in legatura cu procedura de achizitie a corvetelor

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Biroului Permanent al Senatului corespondenta cu Ministerul Apararii Nationale privind achizitia corvetelor multifunctionale, precizandu-se in adresa catre BP ca este vorba de solutionarea unui dosar penal, potrivit surselor din presa.

Lovitura pentru Guvernul Ciolos! Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal in legatura cu procedura de achizitie a corvetelor

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Biroului Permanent al Senatului corespondenta cu Ministerul Apararii Nationale privind achizitia corvetelor multifunctionale, pr.

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de instigare la evaziune fiscala si spalare de bani

Un nou dosar penal deschis pe numele lui Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fost deputat PSD in legislatura anterioara. Procurorii Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au finalizat cercetarile intr-o cauza de evaziune fiscala si spalare de bani in care Cosma junior este acuzat de complicitate la aceste fapte.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de instigare la evaziune fiscala si spalare de bani

Un nou dosar penal deschis pe numele lui Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si fost deputat PSD in legislatura anterioara. Procurorii Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au finalizat cercetarile intr-o cauza de evaziune fiscala si spalare de bani in care Cosma junior este acuzat de complicitate la aceste fapte.

Procurorii din Valcea au deschis un dosar penal pentru distrugere calificata si abuz in serviciu in urma alunecarii de teren din comuna Alunu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea au deschis un dosar penal in urma alunecarilor de teren din comuna Alunu, informeaza Agerpres. La Parchetul de pe langa.

George Cristian Maior, fost director SRI, este audiat in ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

George Cristian Maior, actualul ambasador al Romaniei in SUA, va fi audiat, luni, de Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din anul 2009.

Alunecari de teren in Valcea. MAI cere bani pentru lucrari de deviere a raului Oltet. Se va deschide dosar penal pentru distrugere calificata si abuz in serviciu, in cazui dezastrului natural din localitatea Alunu

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta va cere Guvernului alocarea sumelor necesar pentru devierea raului Oltet, ca urmare a alunecarii de teren din localitatea Alunu.

Alegeri locale partiale 2017. Politistii prahoveni au intocmit un dosar penal pentru tentativa de frauda. Un cetatean cu dreptul la vot suspedant a incercat sa-si exercite acest drept

Duminica, 11 iunie, vor avea loc alegeri locale in 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete. Campania electorala pentru acest scrutin a debutat pe 27 mai si s-a incheiat, sambata la ora 07. 00, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )