Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dosarul privind microfonul gasit in casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost clasat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul privind microfonul gasit in casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost clasat

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru AGERPRES surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Seful BCR Asigurari de Viata, al doilea mare jucator din Romnia, nu stie nimic despre proiectul initiat de Ministrul de Interne Carmen Dan care ar putea bloca piata asigurarilor de viata si de sanatate/ Mihai Tecau, seful Omniasig: Voi cere n UNSAR sa av

Ca sa fiu sincer nu am informatii legate de acest proiect de lege, a declarat joi Erwin Hammerbacher, seful BCR Asigurari de Viata, intrebat de HotNews. ro daca stie de proiectul initiat de Ministrul de Interne Carmen Dan care, daca va fi aprobat in forma actuala, ar putea bloca piata asigurarilor de viata si de sanatate. Pe de alta parte, Mihai Tecau, seful Omniasig, a declarat ca va cere in UNSAR Uniunea asiguratorilor) sa aiba un punct de vedere pe acest subiect in Parlament. Proiectul interzice practic operatorilor privati prelucrarea automatizata a datelor privind sanatatea, interdictie care nu poate fi ridicata prin consimtamantul persoanei vizate. Grupul VIG pentru HotNews. ro: 'Avand in vedere ca acesta este un proiect care ar putea avea un impact asupra intregii industrii a asigurarilor, sunt necesare discutii cu toate partile implicate pentru a ne asigura ca noile reglementari sunt conforme cu prevederile UE si nu vor avea un impact negativ asupra clientilor, restrictionandu-le accesul la produse importante de asigurari. Vocea industriei, UNSAR, este cea care a initiat deja discutii in legatura cu acest proiect cu toate partile implicate, pentru a identifica cea mai buna solutie.

Traian Basescu: Doamna Carmen Dan trebuie sa demisioneze pentru inscenarea pe care a facut-o. Sa-si ia bagajele si sa se care la Videle (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul de Interne Carmen Dan trebuie sa isi dea demisia dupa ce procurorii au inchis dosarul privind microfonul pe care aceasta a sustinut ca l-a gasit in.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )