Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower

România Liberă România Liberă,
Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower

Doua linii de metrou din vestul Londrei au fost suspendate sambata partial de teama ca siguranta lor sa nu fi fost afectata de incendiul declansat miercuri in cladirea Grenfell Tower, care a fost distrusa aproape complet, a informat compania Transport for London. continuă pe România Liberă

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower. Numarul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns in prezent la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy.

EROUL atacului din Londra, Florin Morariu, inca in stare de SOC! Nu s-a intors la SERVICIU! Declaratii ULUITOARE ale managerului sau

Atacul din Londra, unde trei indivizi au injunghiat mai multi oameni in gat la sfarsitul concertului celebrei cantarete Ariana Grande si-a lasat urme adanci in viata.

TRAGEDIE FARA MARGINI LA LONDRA !!! SUNT PESTE 100 DE MORTI !!! (FOTO)

UPDATE Bilantul deceselor provocate de incendiul care a izbucnit la un bloc de 27 de etaje din Londra a ajuns la 30, a anuntat vineri seful politiei metropolitane, Stuart Cundy. Acesta a tinut sa mentioneze.

Momentul in care o femeie isi arunca bebelusul pe geam, in timpul incendiului urias din Londra. Salvati-mi copilul! Salvati-mi copilul! Ce s-a intamplat cu micutul - VIDEO

Presa din Marea Britanie continua sa publice marturiile ravasitoare ale oamenilor care au scapat cu viata din incediul care a devastat o cladire din Londra. Potrivit unor martori ai tragediei citati de.

Incendiul din Londra: Ministerul de Externe anunta ca nu sunt romani printre victime (VIDEO)

Un incendiu devastator a cuprins in noaptea de marti spre miercuri un bloc de 30 de etaje din Londra. Aproximativ 30 de persoane au avut de suferit in urma evenimentului, conform primelor informatii.

Sute de disparuti dupa incendiul devastator din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti

Familii intregi sunt date disparute in urma incendiului care a distrus un turn de 24 de etaje din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti. Autoritatile britanice spun ins.

Ce poveste trista! Aceasta tanara a murit in incendiu din Londra! Era italianca si venise in Anglia in urma cu trei luni ca sa-si indeplineasca un vis

Gloria Trevisan, o tanara in varsta de 27 de ani, din Italia, se numara printre persoanele decedate in incediul din Londra. Fata locuia impreuna cu prietenul ei in Grenfell Tower, la etajul 23. Ea a murit.

Bilant provizoriu al Politiei Metropolitane: Cel putin 30 de persoane au murit in incendiul dintr-un bloc din Londra

Cel putin 30 de persoane au murit, in incendiu care a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc cu 27 de etaje din Londra, potrivit celui mai recent bilant al politiei. Comandantul Stuart Cundy a apreciat ca numarul victimelor va creste.

Cel mai recent bilant al incendiului din Londra: 30 de morti, incendiul nu pare sa fi fost provocat deliberat

Incendiul din turnul de locuinte sociale Grenfell din Londra s-a soldat cu cel putin 30 de morti, a anuntat vineri seful politiei metropolitane, Stuart Cundy, care a precizat ca aceasta cifra ar putea sa creasca, scrie AFP.

VIDEO. Barbat inarmat cu un cutit, arestat in fata Parlamentului din Londra

Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat, vineri, in fata Parlamentului din Londra, a declarat un purtator de cuvant al politiei britanice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )