Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua persoane au fost surprinse sub un mal de pamant, in Brasov

România Liberă România Liberă,
Doua persoane au fost surprinse sub un mal de pamant, in Brasov

Doua persoane au fost surprinse, joi, sub un mal de pamant, in municipiul Brasov, una dintre ele fii. continuă pe România Liberă

Alerta ISU! Au fost prinsi sub un mal de pamant

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a fost alertat sa intervina pentru acordarea primului ajutor in cazul a doua persoane prinse sub un mal de pamant.

Doua persoane, suspectate de DIICOT ca au sustras sume mari de bani din conturile bancare ale mai multor victime pentru a cumpara bunuri de lux

Doua persoane sunt suspectate de procurorii DIICOT Ploiesti ca au prejudiciat mai multe victime in numele carora au solicitat, initial, unei companii de telefonie portarea numarului, pentru ca apoi sa il foloseasca la resetarea datelor de acces pentru aplicatia de internet banking. Ulterior, ei ar fi sustras bani din conturile acestora, folosindu-i la cumpararea unor bunuri de lux, iar valoarea prejudiciului depaseste 230. 000 de lei.

Petrecere incheiata cu o bataie generalizata. Doua persoane au ajuns la spital si un autoturism a fost distrus

Sase persoane au fost implicate intr-un conflict izbucnit intr-o localitate din judetul Galati, acestea atacandu-se reciproc cu arme albe. Beligerantii au distrus gardul unei case si un autoturism si au spart mai multe geamuri ale imobilului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )