Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dragnea, despre Curtea de Conturi: Niciunul dintre candidati nu este membru PSD sau ALDE. Stiu ca sunt colegi din partid care sunt suparati pe mine, daca vreti puteti sa ma pedepsiti

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre Curtea de Conturi: Niciunul dintre candidati nu este membru PSD sau ALDE. Stiu ca sunt colegi din partid care sunt suparati pe mine, daca vreti puteti sa ma pedepsiti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a luat cuvantul in plenul parlamentului, inainte de a se da votul privind cele sase mandate la conducerea Curtii de Conturi, pentru a insista ca niciunul dintre cei propusi nu este membru PSD sau ALDE si a afirmat ca exista colegi in partid care sunt suparati ca aceste propuneri de candidati nu au fost discutate in partid. Amintim ca plenul Parlamentului urmeaza sa voteze pentru ca Mihai Busuioc, actualul secretar general al guvernului, sa devina presedinte al Curtii de Conturi, iar Florian Tunaru, fost vicepresedinte al Fiscului demis de Sorin Grindeanu, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Audit. Ambii sunt considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre candidatii pentru Curtea de Conturi: Nu sunt membri PSD sau ALDE. Sunt colegi din partid suparati pe mine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat in plenul Parlamentului, inainte de a se da votul privind cele sase mandate la conducerea Curtii de Conturi, ca niciunul dintre cei propusi nu este membru PSD sau ALD .

Florin Citu, senator liberal: Dragnea inscrie Curtea de Conturi in PSD, urmeaza BNR si DNA

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe Liviu Dragnea ca urmareste ca PSD sa preia controlul asupra Curtii de Conturi, asa cum s-a intamplat deja cu alte doua institutii, iar dupa acest pas va urma politizarea conducerilor BNR si DNA.

Audierile pentru conducerea Curtii de Conturi - o bataie de joc

ACTUALIZARE 15:17 Dragnea, despre Curtea de Conturi: Cel mai important este sa nu existe nicio dependenta politica Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca cel mai important este ca la sefia Curtii de Conturi sa existe oameni care sa nu fie dependenti politic. ------------- Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, dupa audierea de ieri din Comisiile de buget reunite din Camera Deputatilor si Senat.

Mihai Busuioc, validat pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi

ACTUALIZARE 16:10 Plenul reunit al Parlamentului l-a numit astazi pe Mihai Busuioc in functia de presedinte al Curtii de Conturi pentru un mandat de noua ani. *ACTUALIZARE 15:17 Dragnea, despre Curtea de Conturi: Cel mai important este sa nu existe nicio dependenta politica ------------- Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, dupa audierea de ieri din Comisiile de buget reunite din Camera Deputatilor si Senat.

Dragnea, despre Dosarul Belina:Cred ca sesizarea la Curtea Constitutionala o va face domnul Tariceanu

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus luni ca probabil seful Senatului va sesiza Curtea Constitutionala in privinta anchetei din Dosarul Belina.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va fi cel care va sesiza Curtea Constitutionala in chestiunea dosarului Belina.

Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educatiei, Liviu Pop

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca premierul Mihai Tudose poate sa propuna orice idee de remaniere, iar partidul este obligat sa analizeze, el facand acest comentariu raspunzand unei.

Ce spune Dragnea despre impozitarea autoconsumului, idee lansata de fostul ministru Vosganian

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat luni la afirmatiile facute de fostul ministru al Economiei si deputat ALDE Varujan Vosganian, conform carora fiecare ou consumat in gospodarie pagubeste.

Dragnea, despre afirmatia lui Vosganian ca un ou consumat in gospodarie vaduveste bugetul: Cu asta nu sunt de acord, cu toate riscurile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat luni la afirmatiile facute de fostul ministru al Economiei si deputat ALDE Varujan Vosganian, conform carora fiecare ou consumat in gospodarie pagubeste bugetul statului cu 50 de bani, spunand ca nu poate fi de acord cu asa ceva cu toate riscurile.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu. Totusi, presedintele Senatului ezita

Calin Popescu Tariceanu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, sustinand ca inca n-a luat o decizie in privinta sesizarii Curtii Constitutionale CCR) pe dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )